Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Βάζει λεφτά ο Μαρινάκης αρκεί να φύγει ο Κόκκαλης!

Το μπαλάκι στον Κόκκαλη έριξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Το μπαλάκι στον Κόκκαλη έριξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η δημόσια τοποθέτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη έδωσε ελπίδα στους φίλους του Ολυμπιακού που βλέπουν έναν ισχυρό παράγοντα να δηλώνει έτοιμος να επενδύσει στην ΠΑΕ, αρκεί βέβαια ο Κόκκαλής να καλύψει τη μαύρη τρύπα και να αποχωρήσει.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με γραπτή δήλωση εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία του να αγοράσει τον Ολυμπιακό και μάλιστα εν γνώση του δεν έχει πρόβλημα να χάσει χρήματα.

Αυτό όμως που ουσιαστικά ζητάει από τον Σωκράτη Κόκκαλη είναι να καλύψει το άνοιγμα της ΠΑΕ, που φτάνει περίπου στα 25 εκατομμύρια ευρώ και να αποχωρήσει…

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “ΦΩΣ” εκτός του Μαρινάκη και ο Λαυρεντιάδης ενδιαφέρεται να αυξήσει το ποσοστό του στην ΠΑΕ και δεν αποκλείεται οι δύο άντρες να καταθέσουν κοινή πρόταση.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται στο Λονδίνο και θα επιστρέψει σε δύο εβδομάδες, όμως δεν αποκλείεται μέσα σε αυτό το διάστημα να έχει συνάντηση με τον Σωκράτη Κόκκαλη.

Όπως είχε γράψει το NewsIt τα χρήματα που απαιτούνται για την αγορά της ΠΑΕ είναι περισσότερα από 130 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται αυτά που θα πρέπει να διατεθούν για την ενίσχυση της ομάδας. 

Αν από αυτά αφαιρεθούν τα 25 που είναι τα χρέη, τότε η πρόταση που θα πρέπει να γίνει στον Κόκκαλη είναι πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό πολύ μεγάλο αλλά, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Μαρινάκης όχι απαγορευτικό…

Αυτό πάντως που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν επιθυμεί την παραμονή του Κόκκαλη στην ΠΑΕ και θέλει τα χρήματα που θα δώσει να μείνουν στον Ολυμπιακό… Δηλαδή ζητάει ουσιαστικά αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και αποχώρηση του Κόκκαλη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε