Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

“Βουνό” τα προβλήματα ενόψει Τότεναμ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Μπουμσόνγκ είναι εκτός, ο Βελάσκες, έχει ελάχιστες πιθανότητες, ενώ ο Φερέιρα είδε τους Χριστοδουλόπουλο και Κουίνσι να προπονούνται κανονικά και η συμμετοχή τους στον αγώνα με την Τότεναμ είναι αμφίβολη. Δεν προπονήθηκε ούτε την Τρίτη ο Σπυρόπουλος που ταλαιπωρείται από ίωση.

Μέσα σε βαρύ κλίμα λόγω των συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα της Πέμπτης με την Τότεναμ.

Δεν φτάνει στον Φερέιρα το κλίμα αβεβαιότητας που υπάρχει σχετικά με το μέλλον του, έχει να αντιμετωπίσει καθημερινά και προβλήματα τραυματισμών. Την Δευτέρα οριστικοποιήθηκε η απουσία του Μπουμσόνγκ, την Τρίτη ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τον Βελάσκες να κάνει ατομικό πρόγραμμα και οι πιθανότητες να είναι στην αποστολή είναι ελάχιστες.

Ατομικά προπονήθηκαν επίσης οι Κουίνσι και Χριστοδουλόπουλος. Ο Γκανέζος εξτρέμ αισθάνεται ενοχλήσεις στη ποδοκνημική, ενώ ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχει ένα αιμάτωμα στον δεξιό τετρακέφαλο. Οι δύο μεσοεπιθετικοί είναι αμφίβολοι και συμμετοχή τους θα κριθεί την Τετάρτη. Μέσα σε όλα αυτά, ο Σπυρόπουλος για δεύτερη συνεχόμενη μέρα παρέμεινε σπίτι του και δεν πήγε στην Παιανία, αφού ταλαιπωρείται από ίωση.

Ετσι ανατινάχθηκε ο Παναθηναϊκός

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε