Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Χαλάει του Ρουίς στον Ολυμπιακό – Έρχεται πρόταση για Ντιόγκο

Χαλάει του Ρουίς στον Ολυμπιακό – Έρχεται πρόταση για Ντιόγκο

Προς “ναυάγιο” οδεύει η μεταγραφή του Άλαν Ρουίς στους “ερυθρόλευκους”, αφού σύμφωνα με την “El Dia” οι Πειραιώτες ζήτησαν τον παίκτη για δοκιμή εκνευρίζοντας τόσο τον ίδιο όσο και την ομάδα του. Ομάδα από το Κατάρ ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για τον Ντιόγκο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το δημοσίευμα της έγκυρης “El Dia” ο Ολυμπιακός δεν έκανε πρόταση στην Χιμνάσια Λα Πλάτα για την αγορά του Άλαν Ρουίς (700.000 ευρώ για το 60% του παίκτη), αλλά προσέφερε 50.000 ευρώ για να έρθει ο Αργεντινός στην Αθήνα και να δοκιμαστεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Αυτή η ενέργεια των Πειραιωτών φαίνεται πως χαλάει την μεταγραφή, αφού προκάλεσε δυσαρέσκεια στον παίκτη αλλά και στην ομάδα του. Μάλιστα στην Αργεντινή αναφέρουν πως ο Ρουίς έκοψε κάθε σχέση με τον μάνατζερ, Φερνάντο Κοσεντίνο που είχε κάνει τις επαφές με τον Ολυμπιακό.

Την ίδια ώρα από το περιβάλλον του Λουίς Ντιόγκο διαρρέεται πως ομάδα από το Κατάρ είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του.

Στον Ολυμπιακό δεν θα έλεγαν “όχι” σε μία τέτοια πρόταση αφού εκτός από τα χρήματα που θα βάλουν στα ταμεία τους θα εξοικονομήσουν και το υψηλό συμβόλαιο του Ντιόγκο (1,1 εκατ. ευρώ ετησίως), ενώ το επόμενο καλοκαίρι ολοκληρώνεται και το συμβόλαιο του.

Ρουίς, Γκρέκο και άλλους δύο

Κάρολ: Επιθετική η φιλοσοφία του Ζαρντίμ

Επέστρεψε από την Αυστρία ο Ολυμπιακός – Συνάντηση Ζαρντίμ – Μαρινάκη

Επιμένουν οι Άγγλοι – Άρσεναλ και Λίβερπουλ για Μιραλάς!

“Μάχη” Ολυμπιακού με Πεσκάρα για τον Γκρέκο

Διαβάστε περισσότερα νέα από τις προετοιμασίες των ομάδων

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε