Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Χειμερινοί Ολυμπιακοί: Άρχισαν με…ντόπινγκ

Πρεμιέρα τα ξημερώματα για τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Βανκούβερ
Πρεμιέρα τα ξημερώματα για τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Βανκούβερ

Αθλητές και αθλήτριες από 80 χώρες ρίχνονται στη “μάχη” των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, που αρχίζουν από τα ξημερώματα στο Βανκούβερ του Καναδά και θα διαρκέσουν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου. Ανακοινώθηκε το πρώτο κρούσμα ντόπινγκ.

Η μεγάλη στιγμή για το Βανκόυβερ έφτασε και οι 2.500 αθλητές είναι πανέτοιμοι να χαρίσουν μοναδικές στιγμές, μέσα από τα 15 αθλήματα που περιλαμβάνει το μενού των 21ων χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Τελετή Έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων θα γίνει στις 4 τα ξημερώματα Σαββάτου ώρα Ελλάδας και η ελληνική ομάδα, αποτελούμενη από 7 αθλητές και αθλήτριες θα μπεί στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βανκούβερ με σημαιοφόρο τον Θανάση Τσακίρη, στην 5η του Ολυμπιακή παρουσία. Πρώτη ελληνική συμμετοχή είναι αυτή της Παναγιώτας Τσακίρη, στα 7,5 χιλιόμετρα σπριντ στο δίαθλο, στις 23:00 το βράδυ του Σαββάτου.

Το “ποδαρικό” στη διοργάνωση, πάντως, έγινε με ένα κρούσμα ντόπινγκ. Το πρωί αντιπρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ, ανακοίνωσε ότι η Ρωσίδα αθλήτρια του χόκεϊ επί πάγου, Σβετλάνα Τερέντεβα, βρέθηκε θετική σε απαγορευμένη διεγερτική ουσία.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε