Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Χιμένεθ: Αν χάσουμε, δεν υπάρχει αύριο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI αρχειο
Τελικό χαρακτήρισε, ουσιαστικά, ο προπονητής της ΑΕΚ την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό, ζητώντας από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα για τους τρεις βαθμούς.

 
«Είναι υποχρέωση μας να νικήσουμε στο Βόλο για να έχουμε ελπίδες για την πρώτη θέση στα πλέι-οφ. Αν δεν πάρουμε τους τρεις βαθμούς δεν θα έχει αξία το τελευταίο παιχνίδι. Αν χάσουμε δεν υπάρχει αύριο», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός στους παίκτες του και συνέχισε:

«Καταλαβαίνω ότι υπάρχει κούραση ειδικά από κάποιους που παίζετε συνέχεια, αλλά έμειναν δύο παιχνίδια, ξεχάστε την κούραση και δώστε τα όλα για την επίτευξη του στόχου. Κάποιοι δεν έχετε παίξει πολύ στα πλέι-οφ, αλλά σέβεστε όσους παίζουν και δεν γκρινιάζετε και με τη συμπεριφορά σας βοηθάτε στο καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα», είπε ο Ισπανός.

Τέλος, θέλησε να κρατήσει όλους τους παίκτες του σε ετοιμότητα, «Είστε όλοι χρήσιμοι και ανά πάσα στιγμή μπορεί να παίξετε. Έχουμε τραυματίες, τιμωρημένους και παίκτες που έχουν κουραστεί. Θέλω να είστε όλοι έτοιμοι», κατέληξε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε