Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Αδελφός μέλους των “Πυρήνων” ο ληστής της χρηματαποστολής στην Ιερά Οδό – Τον έπιασαν γιατί… δεν ήξερε από Vespa!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

– Η απίστευτη γκάφα των ληστών και η άγρια καταδίωξη που ακολούθησε
– Σπιθαμή προς σπιθαμή οι έρευνες στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο για τον εντοπισμό του ληστή που διαφεύγει
– Ερωτήματα αν το χτύπημα έχει σχέση με το “επαναστατικό ταμείο”

Δεύτερος συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. μετά τη ληστεία στην Ιερά Οδό. Ο ληστής που έπεσε στα χέρια των αστυνομικών έχοντας πάνω του τα χρήματα που άρπαξε μαζί με τον συνεργό του από τη χρηματαποστολή είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, αδελφός μέλους της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς που είναι φυλακισμένος.

Ο ληστής έπεσε στα χέρια των αστυνομικών που έφτασαν άμεσα στον τόπο της ληστείας ενημερωμένοι από τους υπαλλήλους της χρηματαποστολής.
Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ είδαν τους δυο δράστες να φεύγουν τρέχοντας από το σημείο κουβαλώντας μαζί τους το “κουτί” με τα χρήματα.
Όπως αποδείχθηκε είχαν προσπαθήσει να διαφύγουν με μια vespa όμως δεν κατάφεραν να βάλουν μπροστά το μηχανάκι και έτσι αναγκάστηκαν να το βάλουν στα πόδια.
Ο ληστής που είχε μαζί του τα χρήματα προφανώς ήταν πιο “αργός” και έτσι οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον προλάβουν και να του περάσουν χειροπέδες.
Ο δεύτερος υπάρχει φόβος να έχει κρυφτεί στον χώρο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου και έτσι διεξάγονται έρευνες.
Αμέσως μετά την σύλληψη του ενός απ’ τους δύο ληστές σήμανε όμως συναγερμός και στην αντιτρομοκρατική καθώς ο δράστης είναι αδελφός φυλακισμένου μέλους των Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς” και έτσι ερευνώνται τώρα όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό του χτυπήματος προς ενίσχυση του λεγόμενου επαναστατικού ταμείου της οργάνωσης.

Ο αδελφός του ληστή είχε συλληφθεί το 2013 μαζί με άλλα τρία άτομα σε καφετέρια στη Ν. Φιλαδέλφεια. Η αντιτρομοκρατική θεωρεί ότι ήταν τότε σε εξέλιξη προσπάθεια δημιουργίας ενός νέου πυρήνα της οργάνωσης…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ

 

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε