Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Αλεξανδρούπολη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο προϊστάμενος υπηρεσίας που κατηγορείται για παθητική δωροδοκία και εκβίαση

Αλεξανδρούπολη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο προϊστάμενος υπηρεσίας που κατηγορείται για παθητική δωροδοκία και εκβίαση
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 24.02.2012 | 22:05
Πρώτη δημοσίευση: 24.02.2012 | 22:00

Κατηγορείται ότι πήρε 3 χιλιάδες ευρώ από επιχειρηματία που δραστηριοποιείται Έβρο, για να μειώσει το πρόστιμο που του είχε επιβληθεί.

Στον ανώτερο υπάλληλο του υπουργείου Οικονομικών και Προϊστάμενο της Κτηματικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης, με την σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση δέκα χιλιάδων ευρώ και του απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα. Συγχρόνως δόθηκε εντολή και για την διερεύνηση των περιουσιακών του στοιχείων από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών.

Σε έφοδο που έκαναν στο γραφείο του δημοσίου υπαλλήλου άνδρες της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, βρήκαν και κατέσχεσαν φάκελο που περιείχε 3.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, που προηγουμένως και σε συνεννόηση με την αστυνομία, του είχε δώσει ο επιχειρηματίας.

Διαβάστε ακόμα:

Αλεξανδρούπολη: Στον ανακριτή ο Ανώτερος Υπάλληλος του Υπουργείο Οικονομικών   Διαδώστε αυτό το άρθρο