Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ανταλλαγή πυροβολισμών στους Αμπελόκηπους πίσω από τη ΓΑΔΑ – Οι ληστές είχαν κρυφτεί μέσα σε ένα ταξί

Ανταλλαγή πυροβολισμών στους Αμπελόκηπους πίσω από τη ΓΑΔΑ – Οι ληστές είχαν κρυφτεί μέσα σε ένα ταξί

– Οι τρεις ληστές εισέβαλαν στο σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στην Πανόρμου και άρπαξαν τις εισπράξεις
– Έγιναν αντιληπτοί και αμέσως έφτασαν στο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που τους καταδίωξαν
– Από θαύμα δεν τραυματίστηκε κάποιος περιστατικός από την ανταλλαγή πυροβολισμών
– Σύμφωνα με πληροφορίες ένας από τους δράστες τραυματίστηκε από τα πυρά και συνελήφθη

Τον τρόμο έζησαν οι κάτοικοι στην οδό Πανόρμου στους Αμπελόκηπους όταν είδαν ληστές να βγάζουν όπλα και τους αστυνομικούς να πυροβολούν προκειμένου να τους ακινητοποιήσουν και να τους συλλάβουν.

Όλα ξεκίνησαν όταν τρεις ληστές με την απειλή όπλων εισέβαλαν στο σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στην οδό Πανόρμου και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τους πάντες και να ληστέψουν τις εισπράξεις της επιχείρησης.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η ομάδα ΔΙΑΣ η οποία έφτασε στο σημείο και εντόπισε ένα ταξί να κινείται ύποπτα στη Σεβαστουπόλεως. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να σταματήσουν το ταξί, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα όσοι και οι ληστές του σούπερ μάρκετ.

Τότε ένας από τους τρεις ληστές, βγήκε από το αυτοκίνητο και έστρεψε το όπλο του εναντίον των αστυνομικών. Οι αστυνομικοί παρά την απειλή του όπλου άρχισαν να τον καταδιώκουν και ο τρίτος ληστής κατάφερε να ξαναμπεί μέσα σε δεύτερο ταξί.

Εν συνεχεία όμως και το δεύτερο ταξί σταμάτησε, ο τρίτος ληστής βγήκε και απειλούσε με το όπλο τους αστυνομικούς, οι οποίοι αυτή τη φορά δεν δίστασαν και τον πυροβόλησαν, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν στην κοιλιακή χώρα.

Οι άλλοι δύο ληστές που είχαν μείνει πίσω στο πρώτο ταξί είχαν ήδη συλληφθεί, ενώ ο τρίτος ληστής τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το πρώτο ταξί οι ληστές το πήραν από την Ομόνοια, ενώ και οι δύο ιδιοκτήτες ταξί μεταφέρθηκαν στην Ασφάλεια, όπου διαπιστώθηκε πως δεν είχαν καμία σχέση τις εγκληματικές ενέργειες των ληστών.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε