Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Απεργία πείνας fast track από την Βίκυ Σταμάτη – Αύριο η αποφυλάκιση Ακη

Απεργία πείνας fast track από την Βίκυ Σταμάτη – Αύριο η αποφυλάκιση Ακη

Μια απεργία πείνας από την Βίκυ Σταμάτη που κράτησε λιγότερο απο δυο ώρες και κάποια διαδικαστικά προβλήματα περιέχει το σημερινό επεισόδιο για την αποφυλάκιση του Ακη Τσοχατζόπουλου.

Όλοι περίμεναν και σήμερα την αποφυλάκιση του Ακη Τσοχατζόπουλου και περισσότερο απ’ όλους η Βίκυ Σταμάτη. Η απογοήτευση αλλά και η οργή της ήταν έκδηλη όταν λίγο μετά τη μια το μεσημέρι έμαθε ότι ούτε και σήμερα θα αποφυλακιστεί ο Ακης Τσοχατζόπουλος. Βγήκε από τις φυλακές και κατευθύνθηκε σε ένα αυτοκίνητο.

Λίγη ώρα αργότερα μαθαίναμε μεσω του δικηγόρου της ότι αν δεν αποφυλακιστεί σήμερα ο τσοχατζόπουλος θα τα τινάξει όλα στον αέρα.

Επίσης, ότι ξεκινάει απεργία πείνας. Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι όμως, η απεργία πείνας σταμάτησε γιατί όπως πληροφορήθηκε η αιτία της μη αποφυλάκισης ήταν γραφειοκρατική και πως ο Ακης Τσοχατζόπουλος θα βγει αύριο Πέμπτη (04/05/2017) από τις φυλακές Κορυδαλλού υπο τις εξής προϋποθέσεις: Να καταβάλλει άλλες 2.000 ευρώ γιατί πρέπει να εξαγοράσει για την καταδίκη του για το πόθεν έσχες άλλους 6 μήνες. Και επίσης να καλύψει την προσαύξηση για τα δικαστικά έξοδα. Όλες αυτές οι διαδικασίες θα γίνουν αύριο προκειμένου να αποφυλακιστεί επιτέλους ο Ακης Τσοχατζόπουλος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε