Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Αστυνομικός της ΔΙΑΣ ανάμεσα στους ληστές του κομμωτή Πάνου Καλλίτση

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

– Ο κομμωτής ήδη έχει αναγνωρίσει του δύο από τους τρεις δράστες
– Αστυνομικός της ΔΙΑΣ ο ένας και καταδικασμένος για ληστείες ο άλλος μεταξύ των δραστών που τον πυροβόλησαν
– Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν οι τρεις ληστές που λίγο έλειψε να δολοφονήσουν τον γνωστό κομμωτή Πάνο Καλλίτση μπροστά στο σπίτι του στον Λυκαβηττό. Ανάμεσά τους και ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ.

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου οι ληστές είχαν στήσει ενέδρα στον γνωστό κομμωτή Πάνο Καλλίτση. Όταν εκείνος μαζί με τη σύζυγό του λίγο μετά τις εννιά το βράδυ κατέβηκε στο γκαράζ του σπιτιού του, οι δράστες τον πυροβόλησαν στο στήθος και στο πόδι με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν πολύ σοβαρά.

Μετά από πέντε μήνες οι αστυνομικοί κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη των δραστών. Πέρασαν χειροπέδες σε τρία άτομα. Πρόκειται για έναν αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, έναν γνωστό ποινικό ο οποίος μάλιστα είχε αποφυλακιστεί λίγο καιρό πριν τη ληστεία έχοντας εκτίσει ποινή για ληστείες και κλοπές, αλλά και για έναν αραβόφωνο ο οποίος είχε βοηθητικό ρόλο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr ο Πάνος Καλλίτσης κλήθηκε στην ασφάλεια και αναγνώρισε στα πρόσωπα του αστυνομικού και του ποινικού τους δράστες της επίθεσης εναντίον του.

Μέσα στην ημέρα αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.

ΤΙ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΟΜΜΩΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε