Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Δολοφόνος αστυνομικών ο μακελάρης του Ηρακλείου

Δολοφόνος αστυνομικών ο μακελάρης του Ηρακλείου

Έναν από τους πλέον επικίνδυνους Έλληνες κακοποιούς αναζητά η Ασφάλεια για το αιματηρό περιστατικό στο Ν. Ηράκλειο, όπου το απόγευμα της Δευτέρας έπεσαν πυροβολισμοί λόγω διαφορών από αγοραπωλησία ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο του περιστατικού ακολούθησαν κηλίδες αίματος στο πεζοδρόμιο, για να οδηγηθούν τελικά σε διαμέρισμα 1ου ορόφου, όπου βρήκαν έναν άνδρα, σεσημασμένο τοξικομανή, μέσα στα αίματα και τραύματα από πυροβόλο όπλο στο μάγουλο, στην θωρακική χώρα πάνω από την καρδιά και στο καρπό του δεξιού χεριού.
Μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και χασίς, ενώ ο τραυματίας δίπλα του είχε ένα πιστόλι “Bereta”, από το οποίο είχε βληθεί μια σφαίρα και στην συνέχεια είχε πάθει εμπλοκή.

Όπως αποδείχθηκε στην συνέχεια, ο δράστης των πυροβολισμών είχε φθάσει στο σημείο οδηγώντας αυτοκίνητο μάρκας Smart και μάλλον από το εσωτερικό του οχήματος πυροβόλησε εναντίον του τοξικομανή με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των Αστυνομικών, ο άνθρωπος που πυροβόλησε είναι 50χρονος Έλληνας κακοποιός, καταδικασμένος σε ισόβια κάθειρξη για την δολοφονία δυο Αστυνομικών στην Λ. Αλεξάνδρας, στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Ο ίδιος είναι δραπέτης φυλακών, καθώς έχει παραβιάσει πενθήμερη άδεια που του είχε δοθεί.
Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος επικίνδυνος κακοποιός παραβιάζει άδεια, καθώς είχε δραπετεύσει και το 2012, όταν είχε συλληφθεί σε διαμέρισμα στο Χαλάνδρι, το οποίο είχε μετατρέψει σε οπλοστάσιο αλλά και αποθήκη ναρκωτικών .
Ο κακοποιός στο ραντεβού στο Ν. Ηράκλειο πήγε μαζί με μια άγνωστη γυναίκα και φαίνεται πως τα χάλασαν στην δοσοληψία με το παρ’ ολίγον θύμα του με αποτέλεσμα να τον πυροβολήσει στο πρόσωπο και την θωρακική χώρα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε