Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Σοκάρει η μαρτυρία της 10χρονης! Ο ιδιοκτήτης του κυλικείου της χάιδευε το στήθος

Σοκάρει η μαρτυρία της 10χρονης! Ο ιδιοκτήτης του κυλικείου της χάιδευε το στήθος

– Η μπλούζα που φορούσε το παιδί κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς για εργαστηριακό έλεγχο
– Η συγκλονιστική μαρτυρία της μαθήτριας προς τη μητέρα της
– Δελέαζε τα παιδιά με δωρεάν τυρόπιτες, ζητώντας… αντάλλαγμα!
– Ο 52χρονος ομολόγησε την πράξη του και παραδέχθηκε ότι το έχει ξανακάνει σε άλλες μαθήτριες!
– Παραδέχθηκε πως ασελγούσε σε βάρος της 10χρονης που τον κατήγγειλε, από τα Χριστούγεννα κι έπειτα

Σοκ υπέστησαν οι γονείς σε δημοτικό σχολείο της Βορειοανατολικής Αττικής. Ο ιδιοκτήτης του κυλικείου ασελγούσε σε βάρος 10χρονων και 11χρονων μαθητριών, κερνώντας τα ανυποψίαστα παιδιά πορτοκαλάδες και τυρόπιτες.
Ο 52χρονος παιδόφιλος, μόνιμος κάτοικος Γέρακα Αττικής, συνελήφθη σε περιοχή των Σπάτων από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, έπειτα από καταγγελία που είχε προηγηθεί για την δραστηριότητά του και συγκεκριμένα από μητέρα ανήλικης που είχε διαπιστώσει τις αρρωστημένες πράξεις του δράστη.
Νωρίτερα, στα γραφεία του τμήματος στη ΓΑΔΑ, είχε εμφανιστεί εξοργισμένη και με δάκρυα στα μάτια μια μητέρα με την 10χρονη κόρη της, προκειμένου να καταγγείλει τα όσα της είχε εξιστορήσει στο σπίτι το παιδί της.

Η συγκλονιστική μαρτυρία του παιδιού προς τη μάνα

Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, η 10χρονη το απόγευμα που επέστρεψε στο σπίτι της εκμυστηρεύτηκε στην μητέρα της πως ο ιδιοκτήτης του κυλικείου την κάλεσε στο εσωτερικό του μικρού καταστήματος και εκεί της έδωσε δωρεάν μια πορτοκαλάδα, και άρχισε να της χαϊδεύει το στήθος, ενώ παράλληλα προσπάθησε να της βγάλει την μπλούζα, κάτι που δεν επέτρεψε η μικρή.

Η μητέρα της 10χρονης έντρομη άκουγε το παιδί της να της εξιστορεί με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τα όσα βίωσε μέσα στο μικρό γραφείο του κυλικείου, από τον 52χρονο ιδιοκτήτη, και αμέσως μετέβη στην Ασφάλεια, όπου και έκανε μήνυση σε βάρος του παιδόφιλου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μπλούζα που φορούσε το παιδί κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς προκειμένου να διερευνηθεί εργαστηριακά για την ύπαρξη τυχόν βιολογικού υλικού του δράστη.
Παράλληλα και λόγω του γεγονότος ότι ο 52χρονος χρησιμοποίησε έναν συμμαθητή της 10χρονης προκειμένου να την καλέσει στο εσωτερικό του κυλικείου: “…με φώναξε ο ….. και μου είπε πως ο κ. Μ… με θέλει στο κυλικείο”, όπως είπε χαρακτηριστικά στην κατάθεσή του το παιδί, εξετάζεται πλέον πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο ο 52χρονος να ασελγούσε κατά σύστημα στα παιδιά του Δημοτικού σχολείου, δίδοντάς τους δωρεάν πορτοκαλάδες και τυρόπιτες.

Μάλιστα συγκλονιστικό είναι το σημείο τις κατάθεσης της 10χρονης που αναφέρει πως ο “κ. Μ…. όταν έπαιρνα τυρόπιτα ή πορτοκαλάδα, έβγαζε το χέρι του από το τζάμι του κυλικείου” και χάιδευε το παιδί δίνοντάς του δωρεάν το προϊόν που είχε επιλέξει.

Έπειτα από τις ενέργειες που έκαναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, ο 52χρονος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής, και μάλιστα ο ίδιος προσπάθησε να αντισταθεί πλην όμως όταν οι αστυνομικοί τον ενημέρωσαν για την καταγγελία σε βάρος του, εγκατάλειψε την οποιαδήποτε προσπάθεια και ακολούθησε τους αστυνομικούς.

Ομολόγησε πως το έχει ξανακάνει και σε άλλες μαθήτριες!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παιδόφιλος ομολόγησε την πράξη του και παράλληλα παραδέχθηκε πως παρόμοιες πράξεις είχε ενεργήσει και σ’ άλλες δυο μαθήτριες της τετάρτης και πέμπτης Δημοτικού, δίνοντάς τους για δώρο πορτοκαλάδες και τυρόπιτες.
Παραδέχθηκε πως ασελγούσε σε βάρος της 10χρονης που τον κατήγγειλε, από τα Χριστούγεννα κι έπειτα.
Ωστόσο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας πιστεύουν πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι κατά σύστημα και εξακολούθηση διαφθορέας αθώων ψυχών και για το λόγο αυτό έχουν ζητήσει από τον αρμόδιο Εισαγγελέα, να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του προκειμένου να βρεθούν και άλλα αθώα θύματα.

Πάντως και λόγω του σάλου που προκάλεσε η σύλληψη του 52χρονου οι γονείς των μαθητών του συγκεκριμένου σχολείου έχουν θορυβηθεί και πλέον ρωτούν επιτακτικά τα παιδιά τους εάν τα είχε παρενοχλήσει και αυτά ο παιδόφιλος κυλικειάρχης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε