Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Έγκλημα στο Μοσχάτο – Αδελφός παραολυμπιονίκη: “Το θύμα μας απειλούσε όλους”

Έγκλημα στο Μοσχάτο – Αδελφός παραολυμπιονίκη: “Το θύμα μας απειλούσε όλους”

Λίγες μέρες μετά από το συγκλονιστικό έγκλημα στο Μοσχάτο και οι αστυνομικοί προσπαθούν να ρίξουν φως στους λόγους που οδήγησαν τον Παραολυμπιονίκη Βασίλη Τσαγκάρη να σκοτώσει με τέσσερις σφαίρες τον Μάριο Λουκόπουλο. Ο αδελφός του Έλληνα Πιστόριους έσπασε τη φωνή του για πρώτη φορά, ανατρέποντας τα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα. 

 

“Ο αδελφός μου είναι αποφασισμένος να πει στις δικαστικές αρχές λεπτομερώς πως έγινε το έγκλημα αλλά και γιατί οδηγήθηκε σε αυτό. Το θύμα είχε βίαιο χαρακτήρα. Η ίδια του η γυναίκα τον είχε καταγγείλει στις Αρχές για ενδοοικογενειακή βία και φοβόταν για τα παιδιά της. Όλες αυτές οι λεπτομέρειες θα ειπωθούν το πρωί της Δευτέρας από τον αδελφό μου στον ανακριτή“, τόνισε ο αδελφός του δράστη.

Ο ίδιος σχολίασε και για το όπλο, το οποίο είχε εδώ και πέντε χρόνια παράνομα ο αδελφός του. Δεν γνωρίζω τίποτα για το όπλο. Ποτέ δεν είχε πει ο αδελφός μου ότι μπορεί να έκρυβε όπλο στο καροτσάκι” ξεκαθάρισε.  Ο αδελφός του παραολυμπιονίκη υποστήριξε ότι ο αδελφός του βρισκόταν σε άμυνα.

“Ο αδελφός μου είχε βρεθεί δυο τρεις φορές με αυτή τη γυναίκα. Όμως πριν από ένα χρόνο διέκοψε κάθε επαφή μαζί της μετά τις απειλές που δέχτηκε από το θύμα. Είχε απειλήσει τον ίδιο αλλά και εμάς, την οικογένεια του” ανέφερε ανατρέποντας τα όσα ξέρουμε μέχρι σήμερα, μιας και οι πληροφορίες έκαναν εξαρχής λόγο για ερωτικό τρίγωνο και έγκλημα πάθους.

Πηγή: Τηλεόραση ALPHA

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε