Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Έγκλημα στο Μοσχάτο: “Ο Παραολυμπιονίκης είχε προθυμοποιηθεί να καταθέσει υπέρ του θύματος”

Έγκλημα στο Μοσχάτο: “Ο Παραολυμπιονίκης είχε προθυμοποιηθεί να καταθέσει υπέρ του θύματος”

Για τον Μάριο Λουκόπουλο, ο οποίος δολοφονήθηκε από τον Βασίλη Τσαγκάρη, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο Μοσχάτο, μίλησε ο αδερφός του στην εκπομπή “Tatiana Live” της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon.  

 

Όπως είπε αρχικά, το θύμα μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον με πολλή αγάπη. “Με τη σύζυγό του χώρισαν κοινή συναινέσει και υπέγραψε διατροφή 800 ευρώ. Τα δυο τελευταία χρόνια που αντιμετώπιζε ενδοοικογενειακά προβλήματα, είχε παραμελήσει το ξενοδοχείο”, τόνισε μεταξύ άλλων και συνέχισε: “Είχε πέντε όπλα στην κατοχή του με άδεια, που του αφαιρέθηκε κατ’ αρχή έληξε η άδεια του, αλλά δεν την ανανέωσε γιατί είχε και κάποιο ποινικό μέρος από την πρώην σύζυγο του. Οπότε όλα αυτά τα όπλα τα είχε παραδώσει και εννοείται ότι δεν ξαναέβγαλε άδεια όπλου”.

Όσο για τη σχέση του Μάριου Λουκόπουλου με τον Βασίλη Τσαγκάρη, ο αδερφός του θύματος είπε πως “ο δράστης του είχε πει ότι “εγώ μπορώ να έρθω να καταθέσω υπέρ σου” σε ένα δικαστήριο που θα γινόταν για να μπορεί το θύμα να βλέπει τα παιδιά του… Το αποτέλεσμα ήταν ότι ο Μάριος επειδή στις 30 του μηνός, Μαρτίου, είχε ένα δικαστήριο που του απαγόρευαν να βλέπει τα παιδιά του, ζήτησε τη συνδρομή του. Με ποια έννοια, ότι επειδή ήξερε και τη σύζυγο και την πρώην σύζυγό του νωρίτερα, λόγω της σχέσης της οποίας είχε, να μεσολαβήσει ότι θα βλέπει τα παιδιά. Αυτός ήταν ο μοναδικός λόγος που πήγαινε εκεί. Άρα, δεν υπήρχε περίπτωση να κρατάει κάποιο όπλο. Στην ουσία, πήγαινε να ζητήσει χάρη από τον παραολυμπιονίκη. Φυσικά, βέβαια, όταν λέμε χάρη, ο ίδιος ο κατηγορούμενος είχε προθυμοποιηθεί να το κάνει αυτό, από την άλλη δεν υπήρχε κανένας λόγος να βρεθούμε σε τέτοια εμπόλεμη κατάσταση”.

Ακούστε όσα είπε στην εκπομπή “Tatiana Live”

Δείτε τι είπε στην εκπομπή και ο δικηγόρος του αδερφού, Αλέξης Κούγιας:

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε