Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Έκλεψαν τα στοιχεία εγκύων!

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS)

Δεν ήθελαν χρήματα, δεν ήθελαν εξοπλισμό … ήθελαν μόνο διευθύνσεις και τηλέφωνα γυναικών που περιμένουν παιδί!

Η αλλόκοτη κλοπή, σύμφωνα με το flashnews, έγινε στο Ιατροκοινωνικό κέντρο Χανίων (πρώην ΠΙΚΠΑ) και μάλλον δεν είναι και τόσο αλλόκοτη, αν σκεφτεί κανείς ότι υπάρχουν δεκάδες εταιρείες που θα ήθελαν να μάθουν ποιες γυναίκες θα γίνουν μαμάδες σε λίγο καιρό για να στείλουν τα… σχετικά “προσπέκτους”.
Το κτίριο της υπηρεσίας που παρέχει δωρεάν προγράμματα προετοιμασίας (ανώδυνου τοκετού) για τις γυναίκες σε κατάσταση εγκυμοσύνης, βρίσκεται στο κέντρο της πόλης των Χανίων και ο ή οι δράστες, δεν πήραν τίποτε άλλο εκτός απο τις σελίδες με τα στοιχεία των γυναικών τις οποίες μάλιστα έκοψαν απο ειδικό βιβλίο που τηρείται στην υπηρεσία.
Οι δράστες έκαναν όμως ζημιά στο κέντρο. Δεν διαθέτει πλέον τα στοιχεία των γυναικών που εξυπηρετεί και έτσι τώρα θα πρέπει οι γυναίκες που γεννούν απο την 1η Οκτωβρίου 2011 έως και τον Φεβρουάριο του 2012, να επικοινωνήσουν με το κέντρο για να δηλώσουν και πάλι τα στοιχεία τους προκειμένου να συμμετάσχουν στα σχετικά προγράμματα προετοιμασίας. Το τηλέφωνο του Κέντρου είναι 2821042473

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε