Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Εξιχνιάστηκε το έγκλημα στη Δάφνη! Δολοφόνος του άστεγου ένας άλλος άστεγος!

Εξιχνιάστηκε το έγκλημα στη Δάφνη! Δολοφόνος του άστεγου ένας άλλος άστεγος!

– Το πτώμα βρέθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 12/01/2017 σε κάδο απορριμάτων στην περιοχή της Δάφνης
– Ο άτυχος άνδρας είχε στραγγαλιστεί μέχρι θανάτου – Ποιά ηταν η αιτία της δολοφονίας
– Ο δράστης ομολόγησε την πράξη του και οα οδηγηθεί στον εισαγγελέα
– Που έγινε το φονικό και γιατί τον πέταξε στον κάδο απορριμάτων

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του άστεγου που βρέθηκε από έναν οδοκαθαριστή τα ξημερώματα της Πέμπτης, 12/01/2017 σε έναν κάδο απορριμάτων στην οδό Παπαναστασίου στην Δάφνη. 

Μια τραγικη ιστορία κρύβεται πίσω από την υπόθεση αφού θύτης και θύμα είναι άστεγοι και προφανώς κουβαλούν στις πλάτες τους τις δικές τους δραματικές ιστορίες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δράστης της δολοφονίας ήταν ένας άλλος άστεγος της περιοχής ο οποίος είχε κατά το παρελθόν κατηγορηθεί για κλοπές, κατοχή ναρκωτικών και οπλοφορία. Το κουβάρι αυτής της τραγικής κατάληξης ξετυλίχθηκε ως εξής:

Το θύμα είχε όπως και ο θύτης προβληματική συμπεριφορά. Έβρισκε κατάλυμα στο Μετρό της Δάφνης. Στις 4 Δεκεμβρίου ο δράστης τον κάλεσε να τον “φιλοξενήσει” σε ένα εγκαταλελειμένο εργοστάσιο επίπλων που έμενε. Όμως, μετά από 3 – 4 μέρες η συμβίωσή τους αποδείχθηκε προβληματική. Το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες, απειλούσε και έβριζε τον δράστη. Οι τσακωμοί ήταν συνεχείς και κάποια στιγμή ο δράστης τον στραγγάλισε. Τύλιξε το πτώμα με ένα σλιπινγκ μπαγκ και το πέταξε το φρεάτιο του ασανσέρ.  Όμως λίγες ημέρες μετά μη μπορώντας να αντέξει την δυσοσμία τον τοποθέτησε σε έναν κάδο απορριμάτων.

Στο μεταξύ σε κοντινή απόσταση από τον κάδο απορριμάτων, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ανακάλυψαν μια πεταμένη ταυτότητα με τα στοιχεία Νικόλαος Δ…. γεννηθείς το 1944 στην Αθήνα και εκτιμάται πως πρόκειται για την ταυτότητα του άτυχου άνδρα.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου
Φωτογραφίες: Eurokinissi

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε