Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Έπιασαν τον Γεωργιανό δολοφόνο του “εστιάτορα των εφοπλιστών” στην Ύδρα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Στα χέρια του τμήματος ανθρωποκτονιών έπεσε ο αδίστακτος κακοποιός από τη Γεωργία που θεωρείται ως ο εγκέφαλος της αδίστακτης συμμορίας που εισέβαλε στο σπίτι του εστιάτορα Μανώλη Οικονόμου στην Ύδρα ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο.

Οι πληροφορίες του newsit.gr λένε ότι ο αδίστακτος κακοποιός αν και υπήρχαν πληροφορίες ότι έχει διαφύγει σ το εξωτερικό έπεσε στα χέρια της αστυνομίας.
Ο δολοφόνος μαζί με τους συνεργούς του είχαν εισβάλει στο σπίτι του Μανώλη Οικονόμου στην ύδρα, τον είχαν δέσει και τον είχαν φιμώσει μαζί με τη σύζυγό του και στη συνέχεια τους βασάνισαν. Ο άτυχος εστιάτορας έχασε τη ζωή του, η σύζυγός του επέζησε. Οι δράστες άρπαξαν 47.000 ευρώ και κοσμήματα και επιχείρησαν να διαφύγουν. Τα είχε καταφέρει μονάχα ο εγκέφαλος ο οποίος πρόλαβε να φύγει με θαλάσσιο ταξί από το νησί, οι συνεργοί του που είχαν εμφανιστεί στον άτυχο εστιάτορα ως πελάτες στο κατάστημά του, έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών.
Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένονται στη μία το μεσημέρι από τον διοικητή της Ασφάλειας Ταξίαρχο Χρίστο Παπαζαφείρη.

Πηγές από την αστυνομία υποστήριξαν ότι οι δύο από τους συλληφθέντες ήταν ήδη σεσημασμένοι για κλοπές και διαρρήξεις, ενώ δακτυλικά αποτυπώματα δύο εκ των επτά Γεωργιανών έχουν βρεθεί ήδη σε ροζ κουτί κρέμας που βρίσκονταν μέσα στην οικία του άτυχου 67χρονου αλλά και σε πρεβάζι παραθύρου.

Ανέφεραν επίσης ότι έχουν βρεθεί πολλά δακτυλικά αποτυπώματα και από άλλον ένα Γεωργιανό, ωστόσο οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν έχουν προλάβει να ταυτοποιήσουν, ενώ αναμένονται και αναλύσεις DNA.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ υποστήριξαν ότι οι επτά συλληφθέντες είχαν συστήσει σπείρα και ο κάθε ένας από αυτούς εμπλεκόμενους είχε διακριτούς ρόλους. Επίσης στη δικογραφία έχει συμπεριληφθεί ένα cd που δείχνει τους δράστες να κινούνται στην περιοχή και κοντά στην οικία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε