Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 23 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ηλεία:Η διάρρηξη της χρονιάς με λεία 700.000€ - Δείτε βίντεο!

Ηλεία:Η διάρρηξη της χρονιάς με λεία 700.000€ - Δείτε βίντεο!
ΦΩΤΟ από iliapress.gr
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 29.08.2011 | 10:49
Πρώτη δημοσίευση: 29.08.2011 | 10:35

Οι δράστες διέρρηξαν χρηματοκιβώτιο και πήραν σπάνιες συλλογές από χρυσά νομίσματα...

Στόχος θρασύτατων, αλλά και διαβασμένων διαρρηκτών, έγινε το διαμέρισμα του προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηλείας, Άγγελου Αγγελόπουλου. Είναι, ίσως, η μεγαλύτερη διάρρηξη σε διαμέρισμα των τελευταίων ετών στην Ηλεία.

Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή το πρωί της Κυριακής (28-08-2011), όταν ο κ. Αγγελόπουλος πήγε στο γραφείο του, που βρίσκεται στο δεύτερο όροφο του διαμερίσματός του, για να εργαστεί. Όταν αντίκρισε το ανοιχτό και άδειο χρηματοκιβώτιο και το άδειο εκθετήριο από χρυσές συλλογές με σπάνια νομίσματα, πάγωσε!

Όταν συνήλθε από το πρώτο σοκ, ειδοποίησε την αστυνομία και προσπάθησε να καταγράψει τι είχαν αφαιρέσει οι δράστες.  Σύμφωνα με το iliapress.gr, οι δράστες έχουν κλέψει: 1.040 χρυσές λίρες. Χρυσά Αυστριακά νομίσματα. Χρυσά Ναπολεόνια νομίσματα. Γαλλικές χρυσές λίρες. Τούρκικες χρυσές λίρες. Χρυσό νόμισμα του φοίνικα του Καποδίστρια. Χρυσές δραχμές του Βασιλέως Γεωργίου Β. 150 σπάνια Κρητικά νομίσματα. Συλλογή από 20 χρυσές πένες. Χρυσά δολάρια και 2 λάπτοπ.

Όπως τόνισε ο κ. Αγγελόπουλος, οι δράστες ήξεραν πολύ καλά τα πάντα. Πρέπει να ήταν σχεδιασμένο από πολύ καιρό. Είχαν τα αυθεντικά κλειδιά και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να δράσουν. Και όπως χαρακτηριστικά τόνισε, «Ήταν οργανωμένο εκ των έσω».

Δείτε το βίντεο για την υπόθεση...   Διαδώστε αυτό το άρθρο