Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ηράκλειο: Εφιάλτης για τρία άτομα σε μεγάλο κοσμηματοπωλείο – Οι ληστές ξήλωσαν μέχρι το σύστημα ασφαλείας!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Όλα ξεκίνησαν όταν μέσα στο κοσμηματοπωλείο βρισκόταν ο ιδιοκτήτης, η υπάλληλος και μία γυναίκα που ετοιμαζόταν να ψωνίσει…

Με μεθοδικότητα, υψηλή τεχνική και επαγγελματισμό έδρασαν οι τρεις κουκουλοφοροι που χθες το βράδυ (09-07-2014) εισέβαλαν σε κοσμηματοπωλείο στο χωριό Μονή Μαλεβιζίου και κατάφεραν να γίνουν καπνός με λεία κοσμήματα, ανεκτίμητης αξίας!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι τρεις δράστες “χτύπησαν” περίπου στις 22.00. Μπήκαν μέσα στο κατάστημα και με τα καλάσνικοφ που κρατούσαν κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τα τρία άτομα που βρίσκονταν μέσα – τον ιδιοκτήτη, την υπάλληλο και μια ακόμη γυναίκα.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Αφού άδειασαν τις προθήκες του κοσμηματοπωλείου αλλά και την ταμειακή μηχανή οι κουκουλοφόροι είχαν την ψυχραιμία να “ξηλώσουν” και το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του καταστήματος – εξαφανίζοντας με αυτό τον τρόπο ό,τι είχαν καταγράψει οι κάμερες για τη δράση τους – ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε ένα τζιπ και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το τζιπ εντοπίστηκε να φλέγεται κάτω από ένα γεφυράκι στο δρόμο προς Δαφνές ενώ νωρίτερα παρανάλωμα του πυρός είχε γίνει και ένα φορτηγάκι έξω από τη Μονή.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τα δυο οχήματα που συνδέονται με τη ληστεία καταστράφηκαν ολοσχερώς με τους δράστες να σβήνουν τα ίχνη τους αφήνοντας πίσω τους μόνο στάχτες. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, με τις επόμενες ώρες να θεωρούνται καθοριστικές…

Πηγή: cretalive.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Εύβοια: Επέστρεψαν σπίτι και είδαν την κόρη τους να δίνει μάχη για τη ζωή της στην κουζίνα – Θρίλερ για τη ζωή της 11χρονης!

Κρήτη: Πλησιάζει η πιο μεγάλη ώρα για τον κροκόδειλο – Τι δείχνουν οι θερμικές κάμερες στη λίμνη (Βίντεο)!

Μύκονος: H… Κρίσι που έκανε τους πάντες να παραμιλούν – Το εντυπωσιακό πέρασμα του μοντέλου (Φωτό)!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε