Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Καταπέλτης η εισαγγελέας για τον “δράκο του Αμαρουσίου”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ NEWSIT
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ NEWSIT

Την ενοχή του 29χρόνου νεαρού, γνωστού ως “δράκου του Αμαρουσίου”, ζήτησε πριν από λίγο η εισαγγέλεας της έδρας του Μικτού Ορκτωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για τις πράξεις της απόπεριας βιασμού κατά συρροή και της παράνομης κατοχής όπλου.

“Αν ήθελε να μειώσει τα θύματα θα έκανε άλλες πράξεις, δρούσε μεθοδευμένα. Άκουγε φωνές που του έλεγαν χουφτωσέ την φτύστην. Όμως αυτός δεν επέλεγε την ηπιότερη πράξη αλλά τις θωπεύε…Οι επιθέσεις γίνονταν σε υπόγειες διαβάσεις που δεν ήταν πολυσύχναστες.Δεν ήταν τυχαία και η επιλογή της ώρας. Δεν προκύπτει ότι είναι ψυχωσικός. Αντίθερτα, οι συνάδελφοί του κατέθεσαν ότι ήταν λειτουργικός. ¨Ηταν μεθοδικός και αυτό προκύπτει και από την επιλογή των θυμάτων του. επέλεγε γυναίκες που μπορούσε να χειριστεί . Προσπάθησε μάλιστα στην τελευταία του επίθεση να βελτιώσει τη δράση του, είχε μαζί του μονωτική ταινία”.

Νωρίτερα ο κατηγορούμενος υποστηρίξε πως άκουγε φωνές που του έλεγαν “χουφτωσέ την θωπευσέ τη” και τόνισε πως “Ήμουν άρρωστος. Στα πρόσωπα των γυναικών αυτών έβλεπα την Τζωρτζέτα, που με είχε ταπεινώσει, απορριψει και πληγώσει. Θέλω να πω σήμερα σε όλες αυτές τις γυναίκες ότι δεν ήθελα να τις βιάσω, ούτε να τις σκοτώσω, ήθελα μόνο να τις ταπεινώσω. Ήθελα να τις ντροπιάσω”.
Ο κατηγορουμένος απολογήθηκε παρουσία πολλών εκ των γυναικών θυμάτων που βρισκόταν στο ακροατήριο.
Ο 29χρονος απέδωσε την συμπεριφορά του στην τραυματική ερωτική σχέση που διατηρούσε με μια Ρουμάνα ιερόδουλη, την Τζωρτζέτα, την αγάπησε βαθιά αυτή τη γυναίκα, την βοήθησε οικονομικά και συναισθηματικά, ωστοσο εκείνη τον απέρριψε.
“Της έδινα λεφτά, της είχα πει να μάθει ελληνικά, την στήριζα. Η ίδια μου είχε πει να είμαστε μαζί και να κάνουμε ένα παιδί. Μου έλεγε να κάνω υπομονή, ότι θα παντρευτούμε. Κάποια στιγμη ταξιδέψαμε και μαζί στη Ρουμανία, εκείνη σε ένα πανηγύρι την είδα να φιλιέται με τον πρώην άντρα της. Την ρώτησα γιατί μου το έκανε αυτό και μου είπε γιατί παρασύρθηκε…Μετά πήγε στην Θεσσαλονίκη και από εκεί μου έστειλε μήνυμα που έλεγε ότι ήθελε να χωρίσουμε γιατί είχε βρει άλλον. Άρχισα να πηγαίνω σε διάφορα στούντιο όχι για να κάνω σεξ αλλά για να συγκεντρώσω πληροφορίες για το που βρίσκονταν γιατί είχα χάσει τα ίχνη της. Την βρήκα να είναι στο εξωτερικό, κάποια στιγμή γύρισε πίσω της βρήκα σπίτι….Με ανάγκαζε να πηγαίνω στις βραδινές βάρδιες της στο στούντιο που δούλευε και να βλέπω τι έκανε με τους πελάτες. Τα έβλεπα όλα μέσα από ένα τζαμάκι. Δεν άντεχα της έλεγα γιατί μου το κάνεις αυτό; Μου έλεγε αυτή είναι η δουλειά μου και πρέπει να την αποδεχθείς. Πάντα όταν της πήγαινα κόντρα μου έλεγε να χωρίσουμε. Την έχασα ξανά την 1η Μαρτίου του 2016. Μετά χωρίσαμε οριστικά…Προσπάθησα να της μιλήσω αλλά με απεφεύγε” περιέγραψε ο 29χρονος για την σχέση τους.
Ο κατηγορούμενος ανεφερε πως μετα τον χωρισμό του δεν ήταν καλά ψυχολογικά και πως άρχισε να ακούει φωνές, οι οποίες του έλεγαν: “Ταπεινωσέ την, χούφτωστήν”. Όπως ανέφερε : “Έπινα αλκοολ για να μην τις ακούω, ήμουν σε κατάθλιψη είχα δυο εβδομάδες να κάνω μπάνιο, οι συνάδλεφοί μου, μου έλεγαν ότι μιλάω μόνος μου.
Πρόεδρος: Στην πρώτη σας επίθεση ακούσατε φωνές; Ήταν 6:30 το πρωί….
Κατηγορούμενος: Ναι, άκουγα φωνές, οι οποίες δυνάμωναν όταν έφτανα σπίτι. Μου έλεγαν να την μειώσω. Δεν ήθελα να μειώσω το γυναικείο φύλο, αλλά την Τζωρτζέτα. Σε όποια κοπέλα έβλεπα μπροστά μου σε αυτήν έβλεπα την Τζωρτζέτα. Την χούφτωνα και εφευγά. Αν δεν ήταν η Ρουμάνα δεν θα τα έκανα αυτά.
Πρόεδρος: Η επιλογή των γυναικών πως γίνονταν;
Κατηγορούμενος: Τυχαία…
Πρόεδρος: Οι ώρες που πηγαίνατε στα σημεία που έγιναν οι πράξεις, ήταν ώρες χωρίς κόσμο και κίνηση. Εκτός όμως του ότι θωπεύατε τις γυναίκες τους ασκούσατε και βία…Τις ρίχνατε κάτω, τους κλείνατε το στόμα….
Κατηγορούμενος: Πάνω στην αντίστασή του κάποιος μπορεί να πέσει κάτω. Ποτέ δεν χτύπησα καμία. …Από την τρομάρα τους έπεφταν μόνες τους, σε καμία δεν κατέβασα παντελόνι, λέει ψέματα αυτή που το είπε αυτό…
Πρόεδρος: Εφόσον στα πρόσωπα των γυναικών αυτών βλέπατε την Ρουμάνα πρώην σύντροφό σας γιατί δεν λέγατε κάτι να εκφράσετε το θυμό σας αλλά μένατε σιωπηλός;
Κατηγορούμενος: Έτσι λειτουργησα δεν μπορούσα να αντισταθώ στην παρόρμηση μου….
Πρόεδρος: Για ποιο λόγο επιτεθήκατε σε κάποιες από πίσω για να τις αιφνιδιάσετε;
Κατηγορούμενος: Σας είπα εκείνη την στιγμή έβλεπα την Τζωρτζέτα. Αν ήθελα να βιάσω θα είχα μαζί μου κάποιο σπρέυ,κάποια σιδηρογροθιά.
Πρόεδρος: Μεθούσατε με τοαλκοολ;
Κατηγορούμενος: Όχι ζαλιζόμουν ελαφρώς. Έβγαινα έξω για να καταπραϋωνω τις φωνές, είχα και παραισθήσεις. …Έβλεπα σε αυτές την Τζωρτζέτα…
Πρόεδρος: Αφού τις βλέπατε από πίσω;
Κατηγορούμενος: Ή από μπροστά ή από πίσω τις έβλεπα, εγώ έβλεπα την Τζωρτζέτα…..Της τραβούσα κοντά μου για τις θωπεύσω μόνο.
Πρόεδρος: Σε μια περίπτωση είχατε και κολλητική ταινία όμως;
Κατηγορούμενος: Την είχα ξεχάσει πάνω μου την κουβαλούσα από το περίπτερο. Πολλές φορές έπαιρνα πράγματα μαζί μου από το περίπτερο θα μπορούσε να είναι ένας μαρκαδόρος.
(…)
Εισαγγελέας: Δηλαδή, τι θα έκανε ένας βιαστής που δεν κάνατε εσείς;
Κατηγορούμενος: Δεν χτύπησα, δεν βίασα, δεν έβαλα κουκούλα…
Εισαγγελέας: Στην απολογία σας είπατε ότι μετανιώνατε μετά από κάθε επίθεση γιατί το ξανακάνατε μετά;
Κατηγορούμενος: ‘Άκουγα φωνές ήμουν άρρωστος
Πρόεδρος: Μετά τις πράξεις σας τι νιώθατε;
Κατηγορούμενος: Ικανοποίηση γιατί ταπείνωνα όπως με ταπείνωναν.
Μέλος δικαστηρίου: Γιατί ζητάτε τώρα συγνώμη;
Κατηγορούμενος: Γιατί κατάλαβα ότι αυτό που έκανα ήταν κάτι κακό. Εγώ σέβομαι τις γυναίκες, έχω μεγαλώσει αλλιώς, ήθελα να είναι χαρούμενες μαζί μου.

 

Ο κατηγορούμενος ζήτησε την επιείκεια των δικαστών τονίζοντας “Ήμουν άρρωστος, παίρνω φάρμακα. τώρα κατάφερα να ξεπεράσω αυτή τη γυναίκα που μου κατέστρεψε τη ζωή, Δεν τη θέλω πια, ούτε την μισώ ούτε την αγαπώ. Θέλω την επικεία σας για να ενταχθώ ξανα στην κοινωνία”.

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε