Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Παλαιό Φάληρο: Καρτέρι θανάτου σε γιο γιατρού! Τέσσερις πυροβολισμοί εξ επαφής

Παλαιό Φάληρο: Καρτέρι θανάτου σε γιο γιατρού! Τέσσερις πυροβολισμοί εξ επαφής

– Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό ο 26χρονος γιος γνωστού γιατρού, μετά από δολοφονική επίθεση
– Έγινε αργά το βράδυ της Τρίτης στο Παλαιό Φάληρο
– “Τι κοιτάς ρε;” είπε το θύμα στον δράστη και ο τελευταίος τον πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές
– Ο 26χρονος φέρεται να είπε κατά την διακομιδή του στο νοσοκομείο πως γνωρίζει τον άνδρα που τον πυροβόλησε!
– Περίπου στη 01:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης πέρασε την πόρτα του χειρουργείου
– Δείτε φωτογραφίες από το σημείο
– Δημοσιεύθηκαν βίντεο στο Youtube που δείχνουν τις σκηνές πανικού δευτερόλεπτα μετά το αιματηρό περιστατικό – Δείτε τα

Μια δολοφονική ενέδρα, ένας στυγνός εκτελεστής κι ένας άνθρωπος 26 μόλις ετών που δίνει μάχη για τη ζωή του. Αυτά είναι τα δεδομένα του απίστευτου θρίλερ που εκτυλίχθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης, 04.04.2017, στο Παλαιό Φάληρο. Ο 26χρονος δέχθηκε πυροβολισμούς εξ επαφής και μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

“Τι κοιτάς ρε;”

Όλα έγιναν στη συμβολή τωνη οδών Ναυσικάς και Αχαιών στο Παλαιό Φάληρο. Το θύμα κατευθυνόταν προς το σπίτι του πεζός και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ήταν μαζί με έναν φίλο του.

Εκείνη τη στιγμή πέρασε από δίπλα του μία μηχανή, στην οποία επέβαινε ένας άνδρας. Ο οδηγός κατέβηκε και πλησίασε απειλητικά τους νεαρούς, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο 26χρονος φέρεται να του είπε “τι κοιτάς ρε”;

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή ο δράστης έβγαλε το όπλο που είχε μαζί του και πυροβόλησε εν ψυχρώ τον νεαρό άνδρα τουλάχιστον 4 φορές, αφού στο σημείο έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής τέσσερις κάλυκες.

Εδώ να σημειώσουμε πως η πρώτη πληροφόρηση έκανε λόγο για δύο άτομα πάνω στη μηχανή, ωστόσο αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο newsit.gr, λένε πως στη μηχανή επέβαινε ένας άνδρας, ο οποίος είχε μάλιστα καλυμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του (σ.σ. φορούσε full face).

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο

 

Μάχη για τη ζωή του

Αποτέλεσμα των πυροβολισμών ήταν ο 26χρονος να τραυματιστεί σοβαρά στην κοιλιακή και θωρακική χώρα.

Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, με τους θεράποντες ιατρούς να κάνουν ό, τι μπορούν για να αποφύγουν το μοιραίο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως λίγο πριν τη 01:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης (05.04.2017) πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, με το τραύμα στο θώρακα να κρίνεται ως το πλέον σοβαρό.

Τον “ξέρει”

Οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ οι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως ψάχνουν για αυτόπτες μάρτυες, αλλά και τυχόν κάμερες που μπορεί να κατέγραψαν το αιματηρό περιστατικό.

“Φως” θα ρίξει και η κατάθεση του νεαρού, όταν φυσικά το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του, ενώ εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τηλεγράφημα του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου, ο 26χρονος είπε, κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο, ότι γνωρίζει τον δράστη, ο οποίος είναι αλλοδαπός.

Ένα ακόμη σημείο που έχει τη σημασία του, είναι πως ο φίλος του 26χρονου, που ήταν μαζί του κατά την διάρκεια της επίθεσης, έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς αμέσως μετά το αιματηρό περιστατικό. 

Βίντεο είδαν άμεσα το “φως” της δημοσιότητας

Εδώ να σημειώσουμε πως λίγα λεπτά μετά την δημοσιοποίηση της είδησης, “ανέβηκαν” στο Youtube τρία βίντεο, με τους διαχειριστές του καναλιού να υποστηρίζουν πως δείχνουν τις στιγμές μετά το αιματηρό περιστατικό, χωρίς να έχει επισημοποιηθεί κάτι μέχρι στιγμής.

Δείτε τα βίντεο

 

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου – Κώστας Στάμου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε