Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Θρίλερ με τη δολοφονία οικογενειάρχη στον Ασπρόπυργο – Τι άφησαν πίσω τους οι δράστες

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου

Η δολοφονία ενός άνδρα, ο οποίος περιγράφεται ως ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης που δεν είχε απασχολήσει ποτέ κανέναν και για τίποτα, έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του Ασπροπύργου.

Ο 59χρονος άνδρας έφυγε από το σπίτι του στον Ασπρόπυργο το μεσημέρι της Κυριακής (04.10.2015). Μπήκε στο αγροτικό του και ξεκίνησε για τη θέση Νταμάρια. Είχε μαζί του την καραμπίνα του καθώς ήταν κυνηγός αλλά και το αλυσοπρίονό του για να κάψει ξύλα.

Οι ώρες περνούσε και δεν επέστρεφε στο σπίτι του. Όταν πια πήγε 19:00, η γυναίκα και τα παιδιά του ανησύχησαν και ειδοποίησαν την αστυνομία, ενημερώνοντας πως ο 59χρονος έλειπε ώρες από το σπίτι, χωρίς να δώσει κανένα σημείο ζωής. Άμεσα υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό του άνδρα.

Ήταν λίγο μετά πια μεσάνυχτα όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο Νταμάρια, όπου είχε ενημερώσει ο 59χρονος την οικογένειά του πως θα πήγαινε όταν έφυγε από το σπίτι το μεσημέρι. Μέχρι εκείνη την ώρα, οι έρευνες τους ήταν άκαρπες.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον 59χρονο νεκρό. Είχε δεχτεί πυροβολισμό από καραμπίνα, πισώπλατα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του newsit.gr το θύμα δέχθηκε τον πυροβολισμό από το κυνηγετικό όπλο από κοντινή απόσταση. Όλα δείχνουν ότι δεν έκανε προσπάθεια να διαφύγει.

Εκείνο που προκάλεσε εντύπωση τους αστυνομικούς ήταν πως ο δράστης ή οι δράστες είχαν πάρει το αυτοκίνητο του θύματος και την καραμπίνα, αλλά είχαν αφήσει το κινητό του και το αλυσοπρίονό του, το οποίο (αν το κίνητρο της δολοφονίας είναι η ληστεία) αξίζει αρκετά χρήματα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε