Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μαρκόπουλο: Κηδεύτηκαν μαζί μάνα και κόρη

Μαρκόπουλο: Κηδεύτηκαν μαζί μάνα και κόρη

– Στο νεκροταφείο στο Μαρκόπουλο παίχτηκε η τελευταία πράξη της οικογενειακής τραγωδίας
– Ο τραγικός πατέρας είπε το στερνό “αντίο” στην μονάκριβη κόρη του Μαρίνα και στην γυναίκα της ζωής του Άσπα
– Η μητέρα, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, κατακρεούργησε την κόρη της και στην συνέχεια αυτοκτόνησε

Μόνο σε αρχαίες τραγωδίες συναντά κανείς ιστορίες σαν κι αυτή στο Μαρκόπουλο. Μια μάνα να σκοτώνει το ίδιο της το παιδί και να δίνει τέλος στην ζωή της.

Σήμερα παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος της οικογενειακής τραγωδίας στο Μαρκόπουλο με τον πατέρα της οικογένειας να αποχωρίζεται για πάντα την σύντροφο της ζωής του και το σπλάχο του.  Που τις έχασε τόσο βίαια και τόσο τραγικά.

Από νωρίς το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι είχαν αρχίσει να συγκεντρώνονται για να αποχαιρετήσουν την 17χρονη Μαρίνα και την 54χρονη Άσπα. Να σταθούν στον τραγικό πατέρα. Οι κηδείες των δυο γυναικών έγιναν στις 15.00 στο Κοιμητήριο Μαρκόπουλου.

Ο θρήνος ήταν βουβός. Κανείς δεν ήξερε τι να πει και πως να συμπαρασταθεί στον άνθρωπο που από τη μια ημέρα στην άλλη είδε την ζωή του να γίνεται συντρίμμια. Που αντίκρυσε γυναίκα και παιδί σε μια λίμνη αίματος. Συμμαθητές της 17χρονης Μαρίνας βρεθηκαν εκεί για να της πουν το τελευταίο αντίο. Ακόμα και η ΑΕΚ, η αγαπημένη της ομάδα έστειλε στεφάνι για να την αποχαιρετήσει.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις