Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μαχαίρωσε τον δήμαρχο Ελευσίνας και πήγε για καφέ! Συγκλονιστικές μαρτυρίες

Μαχαίρωσε τον δήμαρχο Ελευσίνας και πήγε για καφέ! Συγκλονιστικές μαρτυρίες

– Ο 35χρονος δράστης μπήκε στο γραφείο του δημάρχου και τον μαχαίρωσε
– Συνελήφθη από άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ σε καφετέρια!
– Η Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου συγκλονίζει: «Τον ακούσαμε να φωνάζει βοήθεια! Ετρεχε πολύ αίμα»
– Ο δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Τσουκαλάς δέχθηκε δυο μαχαιριές στο πόδι και νοσηλεύεται στο Θριάσιο

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στο δημαρχείο Ελευσίνας και συγκεκριμένα στο γραφείο του δημάρχου, Γιώργου Τσουκαλά. Ένας 35χρονος εν ενεργεία συμβασιούχος του δήμου Ελευσίνας, μπήκε στο γραφείο του δημάρχου. Κανείς δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε.

Ο δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Τσουκαλάς

Ο 35χρονος λίγη ώρα αργότερα βγήκε από το γραφείο και έφυγε σαν κύριος. Μετά από λίγα λεπτά ο δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Τσουκαλάς, βγήκε αιμόφυρτος καλώντας σε βοήθεια. Είχε δεχθεί δυο μαχαιριές στο πόδι. Αμέσως δημοτικοί υπάλληλοι μετέφεραν τον δήμαρχο Ελευσίνας, στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και η κατάστασή του είναι σταθερή. Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκηνυγητό για την σύλληψη του 35χρονου δράστη. Άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ τον εντόπισαν σε καφετέρια στην οδό Παπαγιάννη 47 και τον συνέλαβαν.

Η συγκλονιστική περιγραφή της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου

 

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας, Δέσποινα Οικονόμου έχει γραφείο διαγώνια από εκείνο του δημάρχου και έζησε λεπτό προς λεπτό την επίθεση.

Μιλώντας στο newsit.gr  περιγράφει: «Ακούσαμε κάποια φωνή, ο δήμαρχος φώναξε «βοήθεια» και  βγήκαμε έξω αλλά ο δράστης είχε ήδη φύγει. Ο δήμαρχος είχε σηκωθεί από το γραφείο του και είχε βγεί αιμόφυρτος έξω. Δεν είπε γιατί τον χτύπησε. Είπε μόνο «είμαι καλά» και εμείς κινητοποιηθήκαμε για να φωνάξουμε ασθενοφόρο και αστυνομία. Τον είχε τραυματίσει σε δυο σημεία στον μηρό και κάτω από το γόνατο. Έτρεχε πολύ αίμα. Προσφέραμε τις πρώτες βοήθειες. Δέσαμε μια ζώνη στο μηρό και αμέσως τον μεταφέραμε στο Θριάσιο νοσοκομείο. Δεν περιμέναμε καν το ασθενοφόρο. Τον πήγαμε με δικά μας μέσα στο Θριάσιο».

Για τον 35χρονο δράστη η κα Οικονόμου είπε: «Είναι με 8μηνη ενεργή σύμβαση. Μπορεί να είχε ξαναέρθει να μιλήσει με τον δήμαρχο όπως όλοι οι υπάλληλοι. Δεν ήταν απολυμένος. Η σύμβασή του ξεκίνησε τον Ιανουάριο και λήγει τέλος Σεπτεμβρίου».

Παρήγγειλε καφέ και περίμενε την αστυνομία

Πολλές είναι οι πληροφορίες που κυκλοφορούν για τον 35χρονο και τα κίνητρα της επίθεσης στον δήμαρχο Ελευσίνας. Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων μεταδίδει ότι το κίνητρο της επίθεσης του 35χρονου συμβασιούχου κατά του δημάρχου Ελευσίνας, Γιώργου Τσουκαλά, δεν έχει σχέση με τη λήξη της σύμβασής του με τον Δήμο Ελευσίνας και ότι ο 35χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο 35χρονος πήγε σε καφετέρια στην οδό Παπαγιάννη 47 που είναι και το στέκι του και παρήγγειλε καφέ. Ήταν ατάραχος σύμφωνα με όσα αναφέρουν τόσο υπάλληλοι όσο και θαμώνες.

Λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί. Τους ακολούθησε χωρίς να προβάλλει αντίσταση και κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση Δυτικής Αττικής.

Εδώ πέταξε το μαχαίρι

Εδώ έπινε τον καφέ του ο 35χρονος δράστης

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις