Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Το κουαρτέτο των ληστών εν δράσει – Η επίθεση σε μίνι μάρκετ σε βίντεο ντοκουμέντο

Το κουαρτέτο των ληστών εν δράσει – Η επίθεση σε μίνι μάρκετ σε βίντεο ντοκουμέντο

Αποτελούν το φόβητρο για τους καταστηματάρχες του κέντρου της Αθήνας. Πρόκειται για το αδίστακτο κουαρτέτο των ληστών που εισβάλει με όπλα σε μαγαζιά, αδιαφορώντας εάν εντός αυτών βρίσκονται πελάτες. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να πάρουν πάση θυσία τις εισπράξεις από τις ταμειακές μηχανές.

Η τετραμελής συμμορία που έχει σκορπίσει τον τρόμο, έχει χτυπήσει μέχρι στιγμής σε σούπερ μάρκετ, ψιλικατζίδικα, φαρμακεία και περίπτερα σε Κυψέλη και Εξάρχεια.

Φτάνουν στα καταστήματα που έχουν στοχοποιήσει με δύο σκούτερ και μπαίνουν τις περισσότερες φορές μέσα σε αυτά δύο άτομα.

Το newsit.gr με ένα βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε, φέρνει στο φως της δημοσιότητας μια από τις τελευταίες επιθέσεις τους. Αυτή πραγματοποιήθηκε σε ένα μίνι μάρκετ κι ενώ μέσα σε αυτό εκτός από την μία υπάλληλο, βρίσκονται και δύο πελάτες.

Όπως αποτυπώνεται και στις εικόνες που παρουσιάζει αποκλειστικά το newsit.gr η υπάλληλος οδηγείται από τους δύο ληστές στο ταμείο του καταστήματος. Μόλις η κοπέλα μπαίνει πίσω από το γκισέ, ο ένας από τους δράστες τους κάνει νόημα να δώσει γρήγορα τα χρήματα. Ο δεύτερος που βρίσκεται λίγο πιο πίσω κοιτάει τους δύο πελάτες και με το όπλο του που το κουνάει αρκετές φορές τους λέει να καθίσουν ήσυχα.

Οι ληστές δεν ικανοποιούνται μόνο με τα χαρτονομίσματα, καθώς παίρνουν από την ταμειακή μηχανή και τα κέρματα τα οποία τα αδειάζουν σε μια σακούλα.

Χωρίς να βιάζονται οι δράστες τακτοποιούν τη λεία τους και φεύγουν ατάραχοι από το κατάστημα, έξω από το οποίο τους περιμένουν οι συνεργάτες τους.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις