Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Τρόμος στη Γλυφάδα! Μαχαίρωσε αστυνομικούς για μία κλήση! [vid, pics]

Γλυφάδα
Φωτογραφία από: vimaonline.gr

– Απίστευτες σκηνές στη Γλυφάδα! Άνδρας σε έξαλλη κατάσταση επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο εναντίον δύο αστυνομικών!
– Ο ένας είχε κάνει το… λάθος να του βεβαιώσει μία κλήση
– Ο δεύτερος ήταν εκτός υπηρεσίας και επιχείρησε να τον συλλάβει, με τον δράστη να του επιτίθεται χωρίς δεύτερη σκέψη
– Επεισοδιακή σύλληψη μέσα σε κατάστημα οπτικών όπου “τρύπωσε” ο άνδρας που έχει ιστορικό ψυχολογικών προβλημάτων
– Γυαλιά – καρφιά το μαγαζί – Τι λέει εργαζόμενος στην κάμερα του newsit.gr
– Όλο το χρονικό της ιστορίας με βίντεο και φωτογραφίες

Και ξαφνικά παραλίγο να έχουμε τραγωδία στη Γλυφάδα! Ένας άνδρας είδε τροχονόμο να του “κόβει” κλήση και του επιτέθηκε σε έξαλλη κατάσταση! Τον τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο και “κρύφτηκε” σε κατάστημα οπτικών.

Στο σημείο βρίσκονταν κι ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος επιχείρησε να τον συλλάβει και τότε δέχθηκε κι εκείνος επίθεση!

Διαβάστε στην συνέχεια του κειμένου αναλυτικά το χρονικό της αιματηρής επίθεσης

Το vimaonline.gr παρουσιάζει μια φωτογραφία ντοκουμέντο. Φωτογραφία που δείχνει ένα κουζινομάχαιρο και έναν… πατατοκαθαριστή με τα οποία ο άνδρας επιτέθηκε στους αστυνομικούς! Βρέθηκαν μέσα στο κατάστημα οπτικών όπου τελικά και συνελήφθη ο άνδρας…

Δείτε τη φωτογραφία

Γλυφάδα

Δείτε τις εικόνες από το κατάστημα οπτικών, στην πλατεία Εσπερίδων, όπου έγινε η επεισοδιακή σύλληψη

ΓλυφάδαΓλυφάδα

Επεισοδιακή σύλληψη!

Οι στιγμές ήταν πραγματικά σοκαριστικές. Ο άνδρας είχε ταμπουρωθεί στο κατάστημα και αρνούνταν να βγει. Έξω από αυτό, είχαν μαζευτεί -πια- περισσότεροι αστυνομικοί. Του φώναζαν να πετάξει το μαχαίρι. Στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί και πολίτες που παρακολουθούσαν έντρομοι τις στιγμές.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άνδρας τελικά βγήκε… τρέχοντας από το μαγαζί προσπαθώντας να διαφύγει! Κάτι που δεν κατάφερε, αφού έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό του και αμέσως συνελήφθη από τους αστυνομικούς!

“Ήταν σε ψυχολογική σύγχυση”

Ένας εργαζόμενος του καταστήματος μίλησε στο newsit.gr για την επίθεση και τόνισε: “Εργαζόμασταν κανονικά. Είδαμε τους αστυνομικούς να κυνηγάνε κάποιον κύριο, ο οποίος είχε στην κατοχή του ένα μαχαίρι. Μπήκε στο μαγαζί , μας έβγαλαν οι αστυνομικοί και έγινε ό, τι έγινε. Δεν μας μίλησε καθόλου, απλά μπήκε μέσα. Πήγε στο ταμείο και περίμενε. Λογικά ήταν σε ψυχολογική σύγχυση ο άνθρωπος“.

Ο ίδιος τονίζει πως ευτυχώς δεν υπήρχαν πελάτες εκείνη την ώρα στο μαγαζί. Ακόμη αποκαλύπτει πως -σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες- η… αιτία του δολοφονικού αμόκ ήταν πως ο τροχονόμος του πήρε τις πινακίδες!

Δείτε όσα δήλωσε στην κάμερα του newsit.gr

Το αιματηρό περιστατικό στη Γλυφάδα

Το περιστατικό σημειώθηκε στην πλατεία Εσπερίδων, στη Γλυφάδα, το μεσημέρι της Τρίτης 21.11.2017. Ένας τροχονόμος βεβαίωσε μία κλήση σε ένα όχημα.

Το όχημα ήταν σταθμευμένο παράνομα στο δρόμο, με τον τροχονόμο να σπεύδει για να… κάνει την δουλειά του.

Ξαφνικά, εμφανίστηκε ένας άνδρας ο οποίος κράδαινε αιχμηρό αντικείμενο και του προκάλεσε μια αμυχή στο χέρι!

Οι τελευταίες πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως ο άνδρας φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.

Ο άνδρας είναι γνωστός στην περιοχή και όσοι τον γνωρίζουν τονίζουν πως αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Και δεύτερο περιστατικό!

Στο σημείο επικράτησε -όπως είναι λογικό- πανδαιμόνιο. Ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας επενέβη για να συλλάβει τον άνδρα και τότε σημειώθηκε η δεύτερη επίθεση! Ο δράστης, εκτός εαυτού επιτέθηκε με το αιχμηρό αντικείμενο και στον αστυνομικό, συγκεκριμένα στην κοιλιακή χώρα.

Ο τελευταίος, ωστόσο, κατάφερε να τον συλλάβει μπάινοντας σε κατάστημα με οπτικά. Εκεί όπου ο δράστης προκάλεσε και υλικές ζημιές.

Οι δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν προληπτικά στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου – Κώστας Στάμου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις