Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

165 προσαγωγές στα επεισόδια

Γεμάτοι αστυνομία οι δρόμοι των Εξαρχείων.

Ένταση και μικροεπεισόδια σε Εξάρχεια και Κερατσίνι.

Εκκενώθηκε αργά το βράδυ απο την αστυνομία το Δημαρχείο Κερατσινίου. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν 42 άτομα. Οι νεαροί είχαν καταλάβει νωρίτερα το κτίριο ζητώντας την απελευθέρωση όσων προσήχθησαν κατα την έφοδο της Ασφάλειας σε στέκι αντιεξουσιαστών οπου συνελήφθησαν 22 άτομα.

Νωρίτερα περίπου 50 νεαροί επιτέθηκαν με πέτρες και ξύλα σε διμοιρία των ΜΑΤ έξω απο το  στέκι. Προκλήθηκαν ζημιές σε 3 συμβατικά αυτοκίνητα.

Μετά απο επιχείρηση της αστυνομίας στα Εξάρχεια 101 άτομα προσήχθησαν , ενώ έγιναν και 12 συλλήψεις. Συνελήφθησαν 5 Ιταλοί, ανάμεσά τους μία γυναίκα, 4 έλληνες και 3 Αλβανοί οι οποίοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

ΩΡΑ 19.45 ΕΞΑΡΧΕΙΑ

ΩΡΑ 19.10 ΕΞΑΡΧΕΙΑ

Με αναμένα κεριά περισσότερα απο 250 άτομα συγκεντρώθηκαν στο σημείο όπου πρίν απο ένα χρόνο δολοφονήθηκε ο Αλέξης Γρηγορόπουλος, στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τζαβέλα.

Δύο αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές απο φωτιά στην οδό Μπόταση.

ΩΡΑ 18.30 

ΩΡΑ 17.30

ΩΡΑ 17.20

ΩΡΑ 13.05 ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΖΑΒΕΛΑ

ΩΡΑ 12.56 ΟΔΟΣ ΖΑΪΜΗ

Για την Κυριακή στις 13.30 έχει προγραμματιστεί μεγάλη συγκέντρωση στα Προπύλαια. Το βράδυ της ίδιας ημέρας στις 21.00 θα γίνει νέα συγκέντρωση μνήμης στο σημείο που δολοφονήθηκε ο μαθητής. Τη Δευτέρα στις 12.00 θα γίνει πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, επίσης στα Προπύλαια.

Ανάλογες συγκεντρώσεις και πορείες θα γίνουν και σε άλλες πόλες της Ελλάδας. Παράλληλα, σε πανεπιστημιακές σχολές και αυτοδιαχειριζόμενους χώρους θα γίνουν συζητήσεις και προβολές.

Το NewsIT θα μεταδίδει λεπτό προς λεπτό τον παλμό των εκδηλώσεων. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θεσσαλονίκη: Πορεία στη μνήμη του Αλέξη 
Δύο πορείες για Γρηγορόπουλο
Επι ποδός ενόψει της θλιβερής επετείου

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε