Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 37 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Αγριάδες Τούρκων στο Αιγαίο! Εμπλοκές με ελληνικά μαχητικά

Αγριάδες Τούρκων στο Αιγαίο! Εμπλοκές με ελληνικά μαχητικά
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 28.09.2011 | 19:57
Πρώτη δημοσίευση: 28.09.2011 | 19:57

Μετά από πολύ καιρό οι Τούρκοι αντέδρασαν στον αέρα και οι αναχαιτίσεις έγιναν εμπλοκές.

Τουρκικός τσαμπουκάς και στο Αιγαίο,σήμερα. Δεν έχει να κάνει με τον αριθμό των παραβιάσεων οι οποίες κινήθηκαν στον ίδιο περίπου αριθμό,αλλά με τον τρόπο που αντέδρασαν οι Τούρκοι πιλότοι.

Αντέδρασαν στην αναχαίτιση των Ελλήνων με αποτέλεσμα οι αερομαχίες μετά από πάρα πολύ καιρό εξελίχθηκαν σε εμπλοκές. Η ξαφνικά αγριάδα των Τούρκων πιλότων προβληματίζει αυτές τις ημέρες και δείχνει ότι το παιχνίδι έντασης των Τούρκων μεταφέρεται στο Αιγαίο.

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Onalert.gr

Η Άγκυρα παίζει το παιχνίδι των “κούφιων” απειλών θέλοντας να πείσει πρώτα τη τουρκική κοινή γνώμη κι έπειτα όλους του άλλους, ότι με την στρατιωτική ισχύ και με εκβιαστικό τρόπο θα επιβάλει τη θέλησή της στο θέμα των ερευνών στην Κύπρο.Το απαρχαιωμένο Πίρι Ρέϊς συνεχίζει τον πλου του νότια-νοτιοδυτικά της Κύπρου κινούμενο στο όριο ή λίγο εντός του οικοπέδου 12.



Η Άγκυρα παίζει το παιχνίδι των εντυπώσεων αξιοποιώντας τα τουρκικά ΜΜΕ,διαρρέοντας πληροφορίες και χάρτες που θέλουν το Πίρι Ρέϊς να κάνει έρευνες εντός του οικοπέδου 12. Ένας απ΄ αυτούς είναι και ο χάρτης της “Μιλιέτ”,που θέλει το Πίρι Ρέϊς να μπαίνει εντός του 12 για να κάνει έρευνες

Με ...χάρτες απειλούν οι Τούρκοι! Που "στέλνουν" το Πίρι Ρέϊς

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ NEWSIT ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ


   Διαδώστε αυτό το άρθρο