Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 15.03.2010 | 22:42
Πρώτη δημοσίευση: 15.03.2010 | 22:42

Μόνο στη Βόρεια Ελλάδα υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης σποραδικών βροχοπτώσεων.

Αρχικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και από το μεσημέρι τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές κυρίως στα δυτικά. 

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται αρχικά αίθριος και από το μεσημέρι τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα παροδικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 13 βαθμούς κελσιου. 

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται αίθριος και βαθμιαία νεφώσεις. Από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νοτιοδυτικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 16 βαθμούς Κελσιου. Στην ήπειρο από μηδέν (0) έως 12 βαθμούς Κελσιου. 

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά. την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημεριανές κυρίως ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στα νότια 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται αίθριος και από το μεσημέρι παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου. 

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου.   Διαδώστε αυτό το άρθρο