Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Απεργία: Χάος στους δρόμους! Απίστευτη κίνηση – Χωρίς μετρό, τραμ, ηλεκτρικό!

Απεργία: Χάος στους δρόμους! Απίστευτη κίνηση – Χωρίς μετρό, τραμ, ηλεκτρικό!

Ηταν αναμενόμενο. Η 24ωρη απεργία στα Μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, τραμ, ηλεκτρικός) έχει αναγκάσει τους πάντες να πάρουν το αυτοκίνητό τους και έτσι σε όλους τους κεντρικούς δρόμους της Αττικής επικρατεί χάος.

Όλες οι κεντρικές λεωφόροι, ειδικά τώρα το πρωί που είναι και ώρα αιχμής είναι ατελείωτα πάρκινγκ και διαδρομές που με σχετική κίνηση χρειάζεται να γίνουν σε 15 με 20 λεπτά, τώρα χρειάζονται τουλάχιστον μια ώρα.

Μπλοκαρισμένη είναι η Εθνική οδός τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο. Τεράστια είναι τα προβλήματα που παρατηρούνται και στα δυο ρεύματα της Κηφισίας όπως επίσης και στην Οδό Πειραιώς, στην Πέτρου Ράλλη και την Ιερά Οδό. Αναφορικά με τη Συγγρού και εκεί τα προβλήματα είναι σοβαρά με τους οδηγούς να βιώνουν τεράστια ταλαιπωρία. Αντίστοιχη εικόνα παρατηρείται και στα δύο ρεύμα της Λεωφόρου Βουλιαγμένης όπως επίσης και στην Ποσειδώνος.

Χαμοστέρνας

Χαμοστέρνας

Οδός Πειραιώς

Οδός Πειραιώς

Οδος Πειραιώς

Τραγική είναι η κατάσταση και στο κέντρο της Αθήνας, με τεράστιες καθυστερήσεις σε Σταδίου, Πανεπιστημίου, Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας. Όσον αφορα την Αττική οδό, εκεί προς το παρόν δεν παρατηρούνται προβλήματα.

Η σημερινή απεργία δεν θα είναι η μοναδική. Οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς θα κάνουν 24ωρη απεργία την Τετάρτη 1η Μαρτίου και την Παρασκευή 3 Μαρτίου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε