Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Απεργία δημοσιογράφων: Κάποιοι σκέφτονται αύριο να την “σπάσουν”

Απεργία δημοσιογράφων: Κάποιοι σκέφτονται αύριο να την “σπάσουν”

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα της απεργίας των δημοσιογράφων. Σήμερα έγινε συνέλευση στην ΕΣΗΕΑ και κλήθηκαν οι διευθυντές – όχι όλοι – κάποιων ΜΜΕ. Την ώρα της συνάντησης μάλιστα έγινε εισβολή από μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που ζητούσαν να μετατραπεί η απεργία σε διαρκείας. Αφού φώναξαν συνθήματα και μοίρασαν φυλλάδια, στην συνέχεια αποχώρησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απεργία αναμένεται να συνεχιστεί έως τος 06.00 της Τετάρτης 27/04 αλλά δεν αποκλείεται κάποια ΜΜΕ να λειτουργήσουν αύριο κανονικά σπάζοντας την απεργία.

Την πρόθεση αυτή εξέφρασαν οι διευθυντές των συγκεκριμένων μέσων ενημέρωσης, υποστηρίζοντας αυτό που ακούγεται ολοένα και πιο έντονα από την κλιμάκωση της απεργίας, ότι στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή που γίνεται με τις κρίσιμες οικονομικές συγκυρίες και την κατάθεση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό, τα μέσα ενημέρωσης δεν θα έπρεπε να είναι “μουγγά”.

Με μήνυμά του το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ καλεί τους δημοσιογράφους να μεταβούν τώρα στα γραφεία της Ένωσης για να περιφρουρήσουν την απεργία γιατί όπως αναφέρεται κάποιοι ετοιμάζουν απεργοσπαστικά φύλλα.

Υπενθυμίζεται ότι με ψήφισμά τους οι εργαζόμενοι του ομίλου ΣΚΑΙ, αλλά και οι αθλητικές εφημερίδες διαχωρίζουν την θέση τους από την σίγαση που έχει επιβληθεί τέτοιες μέρες στα ΜΜΕ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε