Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 34 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Δεύτερη μέρα κλειστά τα ΚΕΠ

Δεύτερη μέρα κλειστά τα ΚΕΠ
ΦΩΤΟ EUROKIONISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 18.05.2010 | 07:04
Πρώτη δημοσίευση: 11.05.2010 | 11:34

Κλειστά και σήμερα τα ΚΕΠ μετά την 48ωρη προειδοποιητική απεργία που ξεκίνησε χθες η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργαζομένων στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών.

 
Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τα οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα η κυβέρνηση.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση τους : «Η πολιτική αναλγησία η έλλειψη σεβασμού προς τον εργαζόμενο και η παράλογη απαίτηση να πληρωθούν άμεσα από τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους τα οικονομικά εγκλήματα που διαπράχθηκαν τα προηγούμενα 40 έτη από όλες τις πολιτικές ηγεσίες του τόπου, αποτελεί αιτία αντίδρασης για όλους τους εργαζόμενους που προσπαθούν με πενιχρούς μισθούς να επιβιώσουν. Αποτελεί δείγμα γραφής για τον τρόπο σκέψης της πολιτικής ηγεσίας που κυβερνά. Ο κλάδος μας ξεχώρισε από όλο το δημόσιο τομέα και αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος για μια πιο οργανωμένη, σωστή και δίκαιη δημόσια διοίκηση. Έγινε ο πετυχημένος συνδετικός κρίκος που έλειπε μεταξύ του πολίτη και της δημόσιας διοίκησης».
 
«Καλούμε όλους τους συναδέλφους με αίσθημα ευθύνης να συμμετέχουν μαζικά στην παραπάνω κινητοποίηση και να είναι έτοιμοι για κλιμάκωση, σκεπτόμενοι πάντα ότι στις δύσκολες ώρες που ζούμε η δυναμική αντίδραση είναι το μόνο μέσο άμυνας , αντίστασης και διαφύλαξης των εργασιακών δικαιωμάτων μας και ο μόνος τρόπος να προστατέψουμε την αξιοπρέπεια τη δική μας και των οικογενειών μας».
 


   Διαδώστε αυτό το άρθρο