Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Δημοσιογράφος για την ένταση με Τσίπρα: Ίσως τον ενόχλησε που φώναζα

Δημοσιογράφος για την ένταση με Τσίπρα: Ίσως τον ενόχλησε που φώναζα

Φωνές, σπρωξιές και ένταση επικράτησαν όταν το απόγευμα της Τρίτης (06.102.015) ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο καγκελάριος της Αυστρίας βρέθηκαν στο δημαρχείο της Λέσβου, στο πλαίσιο της επίσκεψής τους σε ένα από τα νησιά που δέχονται μεγάλο κύμα με πρόσφυγες και μετανάστες.

Η ένταση σημειώθηκε όταν οι άνδρες της ασφάλειας του Έλληνα πρωθυπουργού δεν επέτρεψαν σε όλους τους δημοσιογράφους να μπουν στο δημαρχείο. Η Ανδρονίκη Κουτσαβλή του TV Μυτιλήνη ήταν μια από τους δημοσιογράφους στους οποίους απαγορεύτηκε η είσοδος.

Δείτε τη στιγμή της έντασης 

Η κα Κουτσαβλή περιγράφει στο newsit.gr τι συνέβη και γιατί ο πρωθυπουργός ενοχλήθηκε και της είπε: “με αυτή τη συμπεριφορά, δεν πρόκειται να μπεις”. “Είπε αρχικά ηρεμήστε και μετά πως «με αυτή τη συμπεριφορά δεν θα μπεις μέσα». Ίσως τον ενόχλησε που φώναζα”, λέει η δημοσιογράφος του TV Μυτιλήνη, που μαζί με τον ανταποκριτή του ΑΠΕ – ΜΠΕ ήταν εκείνοι που διαμαρτυρήθηκαν για τον αποκλεισμό.

“Του είπα «ωραία δικαιοσύνη έχετε, οι μισοί μέσα και οι μισοί έξω»” περιγράφει η δημοσιογράφος, σημειώνοντας πως στο δημαρχείο του νησιού δεν ήταν η μοναδική φορά κατά την επίσκεψη Τσίπρα – Φάιμαν στο νησί που δημοσιογράφοι απωθήθηκαν από την ασφάλεια του Έλληνα πρωθυπουργού.

“Μόνο δυο κανάλια άφησαν να περάσουν (στο δημαρχείο). Την ΕΡΤ και ένα αυστριακό”, λέει και συμπληρώνει “Μας έσπρωχναν οι άνδρες της προσωπικής του φρουράς. Αυτό γινόταν όλη τη διάρκεια της ημέρας, πέντε ώρες. Δεν μας άφηναν να πλησιάσουμε. Με το ζόρι τα καταφέραμε. Στο τέλος αγανάκτησα, δεν άντεξα άλλο”.

“Στο δημαρχείο είχαν μπει οι άνδρες της προσωπικής του φρουράς μπροστά και οι άλλοι μείναμε πίσω. Ξαφνιά είδαμε το αυστριακό συνεργείο και της ΕΡΤ να μπαίνουν μέσα. Διαμαρτυρήθηκε ο κύριος από το ΑΠΕ και μετά εγώ. Προσπαθήσαμε να περάσουμε αλλά μας έσπρωχναν”, περιγράφει η Ανδρονίκη Κουτσαβλή, σημειώνοντας όμως ότι κανείς δεν τους χτύπησε.

Ακούστε τι δήλωσε η δημοσιογράφος του TV Μυτιλήνη στο newsit.gr

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε