Ελλάδα

Εγκρίθηκε από το Δ.Σ. της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης η πρόταση της Πειραιώς για την εταιρεία

Μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να ξεκινήσουν οι συζητήσεις- διαβουλεύσεις, προκειμένου να προχωρήσουν πολύ γρήγορα οι απαραίτητες διαδικασίες για το σχέδιο αναδιάρθρωσης που έχει προτείνει για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης (ΕΒΖ) η Τράπεζα Πειραιώς.

Στη συνεδρίασή του το διοικητικό συμβούλιο της ΕΒΖ ενέκρινε ομόφωνα την πρόταση της πιστώτριας τράπεζας, ενώ οριστικοποιήθηκε και η χρήση της παραγωγικής μονάδας του εργοστασίου της εταιρείας στην Ορεστιάδα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Στη διάρκεια της συνεδρίασής του, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΒΖ έθεσε επί τάπητος και άλλα θέματα που απασχολούν την εταιρεία. Ως πρώτη κίνηση στήριξης της προσπάθειας για την παραγωγική ανασυγκρότηση και βιωσιμότητα της ΕΒΖ, το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα την παραίτηση των μη εκτελεστικών μελών του ΔΣ της εταιρείας από το δικαίωμα της αμοιβής για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις.

«Σε αυτό το πλαίσιο προσπάθειας εξοικονόμησης πόρων κατάφερε να δώσει ένα μέρος των οφειλών προς τους παραγωγούς, να εξομαλύνει και να διασφαλίσει την πορεία της σποροπαραγωγής, διαμορφώνοντας κοινότητα συμφερόντων που είναι απαραίτητη για την αναδιάρθρωση και ανασυγκρότηση της ΕΒΖ» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Μεταξύ άλλων, η διοίκηση της ΕΒΖ στη σχετική ανακοίνωση ξεκαθαρίζει ότι συνεχίζει με αποφασιστικότητα, με επίμονη προσπάθεια και με την ενεργή συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων στην μελλοντική της αναπτυξιακή της πορεία.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Λέκκας: Καμιά ανησυχία για τις πρόσφατες σεισμικές δονήσεις σε Κεφαλονιά και Ζάκυνθου  
Αναφορά έκανε και στην σεισμική δραστηριότητα στη Σαντορίνη, η οποία διήρκεσε περίπου έναν μήνα, με αποκορύφωμα τον Φεβρουάριο. «Ευτυχώς σταμάτησε, αλλά ήταν ικανό χρονικό διάστημα για να επηρεάσει τις κρατήσεις», σχολίασε.
Το ναυάγιο της Ζακύνθου
Η Ειρήνη Μουρτζούκου επικοινώνησε με την γιαγιά του Παναγιωτάκη μετά την ομολογία της - «Το μωράκι φαίνονταν νεκρό» αποκαλύπτει η σπιτονοικοκυρά
«Το είχα στο μυαλό μου αλλά δεν περίμενα να το ομολογήσει. Όλοι το ήξεραν και το καταλάβαιναν», προσθέτει η σπιτονοικοκυρά
Ειρήνη Μουρτζούκου
1