Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Η πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη

Η πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 20.12.2011 | 19:28
Πρώτη δημοσίευση: 20.12.2011 | 19:19

Θα παρουσιάσει επιδείνωση απο το απόγευμα και απο τα δυτικά με βροχές, καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά.

Πιο αναλυτικά

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται αρχικά λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες το πρωί στη Θράκη όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και τα ορεινά παροδικές χιονοπτώσεις. Το απόγευμα και απο τα δυτικά οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν αλλά απο το βράδυ θα πνέουν 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 2 έως 10 βαθμούς αλλά στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται αρχικά νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές. Απο το μεσημέρι όμως οι βροχές θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπειρού και της δυτικής Στερεάς. Τα φαινόμενα θα είναι κατα τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν 4 με 5 μποφόρ και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους 5 με 6 μποφόρ και τοπικά στο Ιόνιο 7 και απο το βράδυ 8 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 4 μέχρι 14 βαθμούς αλλά στην Ηπειρο θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Ευβοια και ανατολική Πελοπόννησο αχρικά θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και απο το μεσημέρι θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και αργότερα καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και ημιορεινές περιοχές της Θεσσαλίας και κεντρικής Στερεας. Τα φαινόμενα τη νύχτα θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 6 έως 16 βαθμούς αλλά στη Θεσσαλία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη αναμένονται αρχικά τοπικές νεφώσεις με πιθανοτητα βροχής στα νότια. Βαθμιαία οι νεφώσεις θα αυξηθούν και απο το απόγευμα θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται αρχικά τοπικές νεφώσεις με λίγες πρόσκαιρες βροχές στα Δωδεκάνησα. Απο το βράδυ όμως θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες που τη νύχτα θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 11 έως 17 βαθμούς.

Στην Αττική αναμένονται αρχικά λίγες νεφωσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και αργά το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και το βράδυ καταιγίες. Οι άνεμοι θα πνέουν 3 με 4 μποφόρ και απο το βράδυ 4 με 6 και βαθμιαία 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 5 μέχρι 13 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και απο το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και το βράδυ καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και ημιορεινά του νομού. Τα φαινόμενα τη νύχτα θα ενταθούν.Οι άνεμοι θα πνέουν 3 με 4 μποφόρ και απο το βράδυ βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 2 έως 8 βαθμούς κιελσίου.


Δείτε αναλυτικά τον καιρό σε 300 πόλεις της Ελλάδας στη σελίδα του Newsit Weather Center


   Διαδώστε αυτό το άρθρο