Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ξανάρχεται το καλοκαίρι – Διήμερο με 36 βαθμούς Κελσίου

Αίθριος θα είναι ο καιρός με μικρή περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας η οποία το διήμερο θα φθάσει σε πολλές περιοχές τους 36 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 34 βαθμούς Κελσίου. στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. 

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί μέχρι 5. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 31 βαθμούς Κελσίου. 

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 34 και πιθανόν κατά τόπους 35 βαθμούς Κελσίου. 

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ, στα νοτιοανατολικά τοπικά 6. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 και κατά τόπους 31 βαθμούς Κελσίου. 

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου. 

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου. 

Πρόγνωση καιρού για την Κυριακή

Ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος και ζεστός με πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις. τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά στα πελάγη βορειοδυτικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Η μέγιστη θα φτάσει στα ηπειρωτικά κατά τόπους τους 36 βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε