Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Καμμένος: Στυγνός δικτάτορας ο Ερντογάν – Απειλεί το σπίτι μας

Καμμένος: Στυγνός δικτάτορας ο Ερντογάν – Απειλεί το σπίτι μας

– Σκληροί χαρακτηρισμοί από τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο εναντίον του Ταγίπ Ερντογάν
– «Εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι στο όνομα της διπλωματίας να κάνουμε πίσω σε αυτά που αποτελούν εθνική κυριαρχία»
– «Το βράδυ, μπορούν οι Έλληνες να κοιμούνται ήσυχοι» – «Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις είναι διαλυμμένες»

Σκληρή επίθεση με χαρακτηρισμούς από τον υπουργό Αμυνας, Πάνο Καμμένο για τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν. Τον αποκάλεσε «στυγνό δικτάτορα», μιλώντας στον realfm 97,8.

«Δεν μπορούμε να αφήσουμε τα ακραία στοιχεία αναπάντητα όπως και τον Ερντογάν ο οποίος έχει μετατραπεί σε έναν στυγνό δικτάτορα, αυτή τη στιγμή, να απειλεί το σπίτι μας. Οταν θα πάνε να απειλήσουν την πατρίδα μας θα ακούσουν την απάντηση και θα ξέρουν ότι εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι στο όνομα της διπλωματίας να κάνουμε πίσω σε αυτά που αποτελούν εθνική κυριαρχία», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Για τις συνεχιζόμενες προκλήσεις στο Αιγαίο από την Τουρκία, είπε: «Όλοι πρέπει να κοιμόμαστε ήσυχοι το βράδυ, γιατί οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν πολύ υψηλό ηθικό, επαγγελματισμό».

Είπε ακόμα ότι γίνεται αναδιοργάνωση των στρατιωτικών μονάδων, αλλά είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση. «Οι προκλήσεις αυτή τη στιγμή είναι λεκτικές», σχολίασε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και πρόσθεσε: «Οποιεσδήποτε κινήσεις γίνονται, με την έννοια της παραβίασης του εθνικού εναερίου χώρου μας και των υδάτων μας, αντιμετωπίζονται άμεσα».

«Το βράδυ, λοιπόν, μπορούνε οι Έλληνες να κοιμούνται ήσυχοι, γιατί κάποιοι ξαγρυπνούν. Αλλά οφείλουμε αυτό να τους το αναγνωρίσουμε», τόνισε ο κ.Καμμένος.

Αναφορικά με την κατάσταση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων ο κ. Καμμένος είπε ότι είναι διαλυμμένες. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε