Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Κηδεία Παντελίδη: “Είχα κάποτε μια αγάπη”… Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Παντελή – “Βουλιάζει” από κόσμο η Νέα Ιωνία – Λιποθύμησαν δύο κοπέλες!

Κηδεία Παντελίδη: “Είχα κάποτε μια αγάπη”… Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Παντελή – “Βουλιάζει” από κόσμο η Νέα Ιωνία – Λιποθύμησαν δύο κοπέλες!

– Στον Ιερό Ναό Αγ. Σπυρίδωνος η σορός του Παντελή Παντελίδη
– Έφτασε υπό τους ήχους των τραγουδιών του αδικοχαμένου τραγουδιστή
– Πλήθος κόσμου στην εκκλησία όπου η σορός του εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα
– Σε τραγική ψυχολογική κατάσταση και υποβασταζόμενη η μητέρα του, Αθηνά
– Η οικογένεια του τραγουδιστή ζήτησε από τους δημοσιογράφους να κατεβάσουν τις κάμερες σεβόμενοι τον πόνο τους
– Δεκάδες στεφάνια από φίλους του Παντελή – Αστυνομικοί βρίσκονται στην είσοδο της εκκλησίας
– Η κηδεία του θα γίνει στις 15:00 στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης
– “Λαοθάλασσα” το βράδυ της Παρασκευής στο πατρικό του στη Νέα Ιωνία
– Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο

Είναι μία ημέρα που οι συγγενείς και οι χιλιάδες θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη δεν περίμεναν ότι θα έρθει. Η μέρα της κηδείας του αδικοχαμένου τραγουδιστή, δύο μέρες μετά τον τραγικό θάνατό του στο τροχαίο που έγινε κοντά στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ήδη πολύς κόσμος έχει ξεκινήσει να καταφθάνει στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στη Νέα Ιωνία, κοντά στο σπίτι όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής.

Έχει ήδη φτάσει στον Ι.Ν. η σορός του Παντελή Παντελίδη, η οποία εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα. Χειροκροτούσαν οι εκατοντάδες άνθρωποι που βρίσκονται στην εκκλησία, ενώ η μουσική του τραγουδιού “Είχα κάποτε μια αγάπη” συνέθετε το σκηνικό… Στην συνέχεια θα γίνει η νεκρώσιμος ακολουθία, ενώ για τις 15:00 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί η κηδεία του…

Η οδός Ελευθερίου Βενιζέλου, επί της οποίας βρίσκεται η είσοδος της εκκλησίας έχει κλείσει, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως αστυνομικοί βρίσκονται στο σημείο για να διευκολύνουν τους ανθρώπους που περιμένουν να μπουν. Η εκκλησία έχει και μία δεύτερη είσοδο, όπου συγκεντρώνονται τα στεφάνια.

Στο σημείο έχει ήδη φτάσει ο στενός φίλος του Παντελή Παντελίδη, Αντώνης Ρέμος, καθώς και αρκετοί ακόμη καλλιτέχνες…

Δείτε τις χαρακτηριστικές εικόνες…

  

 

  

 

Ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν συγκεντρωθεί στην εκκλησία είναι πραγματικά μεγάλος, ενδεικτικό της απήχησης του Παντελή Παντελίδη…

Χαρακτηριστικό της συγκινησιακής φόρτισης είναι το γεγονός πως δύο κοπέλες έχασαν προσωρινά τις αισθήσεις τους. Η μία βρισκόταν μέσα στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας όταν λιποθύμησε και η δεύτερη βγαίνοντας από τον χώρο…

Παντελής Παντελίδης: Ανατροπή στην πρώτη κατάθεση από την 21χρονη – “Εγώ ήμουν η συνοδηγός – Το αυτοκίνητο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα”

Λατρεία και λαϊκό προσκύνημα

Η αγάπη που έτρεφαν οι θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη προς το πρόσωπό του είναι δίχως προηγούμενο. Εκατοντάδες ήταν αυτοί που έφταναν τόσο την Πέμπτη, την ημέρα της τραγωδίας, όσο και την Παρασκευή στο σημείο που ο αγαπημένος τραγουδιστής έχασε τη ζωή του.

Άφηναν ένα λουλούδι, άναβαν ένα κερί, έγραφαν μηνύματα αγάπης. Το ίδιο σκηνικό και στη Νέα Ιωνία. Εκεί όπου ο Παντελής γεννήθηκε και μεγάλωσε. Εκεί όπου οι γονείς του διατηρούν πρακτορείο ΟΠΑΠ, στο οποίο ο τραγουδιστής βοηθούσε ακόμη κι όταν το “αστέρι” του είχε ήδη λάμψει.

Ενδεικτικό μάλιστα είναι το γεγονός πως στην πρωτεύουσα φτάνουν για την κηδεία του Παντελή Παντελίδη άνθρωποι ακόμη κι από την επαρχία.

Ρεπορτάζ: Μίλτος Σακελλάρης – Κώστας Στάμου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε