Ελλάδα

Λαφαζάνης και Στρατούλης μπλόκαραν το Hilton – Φώναζαν Quarteto Go Home

Μέλη της Λαϊκής Ενότητας ανάμεσά τους ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Δημήτρης Στρατούλης βρίσκονται μπροστά από την είσοδο του ξενοδοχείου Hilton και την έχουν μπλοκάρει.

Μετά την κατάληψη των γραφείων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Αθήνα από μέλη της Λαϊκής Ενότητας, τώρα περίπου 100 άτομα ανάμεσά τους και οι πρώην βουλευτές, Παναγιώτης Λαφαζάνης και Δημήτρης Στρατούλης, έφτασαν στο ξενοδοχείο Hilton και μπλόκαραν την είσοδο του ξενοδοχείου.

Με αυτό τον τρόπο η Λαϊκή Ενότητα επιθυμεί να διαμαρτυρηθεί για τις διαπραγματεύσεις που είναι σε εξέλιξη με το κουαρτέτο, τα μέλη του οποίου διαμένουν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν το σύνθημα: “Quarteto Go Home – Κάτω η μνημονιακή κυβέρνηση”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνεχόμενες αναβολές στην υπόθεση της μαζικής δηλητηρίασης σε κέντρο πρόνοιας στη Λέσβο - Ένας 60χρονος ΑμεΑ είχε πεθάνει από μολυσμένο φαγητό
Αγανακτισμένοι είναι οι συγγενείς του άτυχου 60χρονου που πέθανε από μολυσμένο φαγητό και νερό το 2021 - «Δεν μας ενημέρωσαν, θέλουμε να δικαιωθεί» λέει η οικογένειά του
Γηροκομείο 1
Δολοφονία στη Νέα Σμύρνη: «Ο πατέρας είχε καταθέσει για να μπει φυλακή ο 45χρονος γιος του μήπως και απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά»
Ο 45χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα με ναρκωτικά από νεαρή ηλικία όμως ο πατέρας του ήταν πάντα δίπλα του σύμφωνα με φίλους και συγγενείς της οικογένειας
Στη γειτονιά όπου έγινε το φονικό στη Νέα Σμύρνη 3