Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Λουκιανός Κηλαηδόνης: Ύστατο χαίρε στο καλλιτεχνικό του σπίτι [pics, vid]

Λουκιανός Κηλαηδόνης: Ύστατο χαίρε στο καλλιτεχνικό του σπίτι [pics, vid]

Απέραντη θλίψη από το πρωί στο θέατρο Μεταξουργείο, δημιούργημα του Λουκιανού Κηλαηδόνη. Το θέατρο που έφτιαξε με τα ίδια του τα χέρια μαζί με την σύντροφο της ζωής του Αννα Βαγενά.

Ο Λουκιανός της, ο άνθρωπος που τόσο αγάπησε σχεδόν όλη της την ζωή βρίσκεται στον χώρο που έχτισαν με όνειρα για τελευταία φορά. Από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ οι πόρτες του θεάτρου στην οδό Ακαδήμου 14 στο Μεταξουργείο θα είναι ανοικτές για εκείνους που αγάπησαν τον Λουκιανό και την μουσική του, που μεγάλωσαν μαζί του και θέλουν να του πουν το τελευταίο αντίο.

 Άνθρωποι που δεν τον γνώριζαν, αλλά και άνθρωποι που εμπνεύστηκαν από την μουσική του και ακολούθησαν τα μουσικά του βήματα πηγαίνουν να αφήσουν ένα λουλούδι και να τον αποχαιρετήσουν. Αλέξης Κωστάλας, Φοίβος Δεληβοριας, Σταμάτης Γαρδέλης, Γιώργος Μαργαρίτης, Μιλένα Αποστολάκη, o Γιώργος Νταλάρας, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Γιάννης Μποστατζόγλου και πολλοί άλλοι έχουν ήδη πει το τελευταίο αντίο στον Λουκιανό.

“Ήταν της γενιάς μας τον ακούσαμε τον απολαύσαμε τον αγαπήσαμε. Τον μάθαμε στα παιδιά μας τον αγάπησαν και τα παιδιά μας”, λέει συγκινημένη θαυμάστρια του. “Έχει αρχίσει να τον ακούει και εγγονή μου. Ήταν άνθρωπος ήταν ψυχή αγαπητή και θα είναι πάντα ζωντανός. Ήταν νεανικός και ανανεωτικός”, συνεχίζει.

Στο καλλιτεχνικό του σπίτι βρίσκεται απο νωρίς το πρωί η σύζυγος του μαζί με τις κόρες του. “Είμαι βαθύτατα συγκινημένος γιατί ήταν ενας μεγάλος καλλιτέχνης. Ήταν ειλικρινης ωραίος και άφησε εποχή”, είπε στενός του φίλος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε