Τετάρτη, 8 Μαΐ
19oC Αθήνα

Μάθετε τα πάντα για να προστατέψετε την ζωή σας και την περιουσία σας

Μάθετε τα πάντα για να προστατέψετε την ζωή σας και την περιουσία σας

Η Safety Expo 2013, η 1η έκθεση Ασφάλειας & Προστασίας διοργανώνεται στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα, από 8 έως 10 Μαρτίου 2013.

Στόχος της Έκθεσης, να προσφέρει ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις για την προστασία της ζωής και της περιουσίας, καλύπτοντας ειδικές ανάγκες και εξειδικευμένες απαιτήσεις.

Μια ουσιαστική εκθεσιακή απάντηση στις έντονες παραβατικές συμπεριφορές, που αναπτύσσονται με μεγάλη ένταση τον τελευταίο καιρό σε όλη την Ελληνική Επικράτεια.

Η Safety Expo 2013 δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρηματίες του κλάδου αλλά και στον απλό επισκέπτη, να δει και να γνωρίσει τα διαθέσιμα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις νέες τεχνολογίες, σε τομείς όπως:

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ & ΚΤΙΡΙΩΝ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SECURITY, ΣΧΟΛΕΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ, ΣΧΟΛΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΚΥΛΩΝ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ, ΟΠΛΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ, ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις, συνέδρια, ημερίδες, ομιλίες με ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν στην ασφάλεια και την προστασία της επιχείρησης, του σπιτιού, της ζωής.

Διαδραστικό Πάρκο

Μέσα στο ειδικά διαμορφωμένο διαδραστικό πάρκο, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν επιδείξεις αυτοάμυνας από σχολές πολεμικών τεχνών, παρουσιάσεις από εκπαιδευτές σκύλων και μοναδικά shows.

Και Διαγωνισμός!

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη κλήρωση με πλούσια δώρα. Θωρακισμένες πόρτες, συναγερμοί, μπάρες ασφαλείας, συνδρομές σε σχολές αυτοάμυνας, εκπαιδεύσεις σκύλων και άλλα πολλά σας περιμένουν.

Επισκεφθείτε σήμερα το www.safetyexpo.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε