Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Bροχή 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Με κατάληψη των γραφείων της διοίκησης απαντούν οι εργαζόμενοι στο ΤΤ

Με κατάληψη των γραφείων της διοίκησης απαντούν οι εργαζόμενοι στο ΤΤ
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 24.05.2011 | 10:47
Πρώτη δημοσίευση: 24.05.2011 | 09:49

Την αντίθεση τους με την ιδιωτικοποίηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (ΤΤ) εκφράζουν οι εργαζόμενοι του ΤΤ και ξεκινούν κινητοποιήσεις όπως δηλώνουν στο Newsit.

«Οι μάσκες έπεσαν. Σήμερα η κυβέρνηση αποκάλυψε το προσωπείο της. Πουλάει τα ασημικά του Δημοσίου. Η Τρόικα διατάζει. Η κυβέρνηση εκτελεί την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας του Ελληνικού Λαού», αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση του συλλόγου των εργαζομένων του ΤΤ.«Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, η ασπίδα του μικροαποταμιευτή, παραδίνεται στους ιδιώτες ντόπιους και ξένους τραπεζίτες. Ο φτωχός Έλληνας αποταμιευτής παραδίδεται στο αχόρταγο και αδηφάγο τραπεζικό κατεστημένο», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η σχετική ανακοίνωση και καταλήγει:

"Κανένα Ταμιευτήριο του κόσμου δεν έχει ιδιωτικοποιηθεί. Οι εργαζόμενοι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου από σήμερα βρίσκονται σε κινητοποιήσεις με κατάληψη των γραφείων της διοίκησης. Με κάθε τρόπο και μέσο θα αποδώσουν τις πολιτικές και ποινικές ευθύνες αυτού του σκανδάλου».

Όπως δήλωσε στο Newsit o πρόεδρος των εργαζομένων Γιώργος Σίδερης "σήμερα κάνουμε κατάληψη στα γραφεία της διοίκησης και δεν κλείνουμε τα καταστήματα για να μη ταλαιπωρήσουμε τον κόσμο και κυρίως τους συνταξιούχους που σήμερα πληρώνονται. Οι κινητοποιήσεις μας θα συνεχιστούν και θα κλιμακωθούν μέχρι να δικαιωθούμε".

Ακούστε τι δήλωσε στο Newsit o πρόεδρος των εργαζομένων Γιώργος Σίδερης:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αεροδρόμια, λιμάνια δρόμοι, όλα στους ιδιώτες - Εξπρές-πώληση των ΔΕΚΟ


   Διαδώστε αυτό το άρθρο