Δευτέρα, 6 Μαΐ
20oC Αθήνα

Γιάννης Καλλιάνος: Ακρωτηρίασαν το δάχτυλο του πατέρα μου μέσα σε ένα απλό δωμάτιο – Θα κινηθώ νομικά

Γιάννης Καλλιάνος: Ακρωτηρίασαν το δάχτυλο του πατέρα μου μέσα σε ένα απλό δωμάτιο – Θα κινηθώ νομικά

Αποφασισμένος να πάει μέχρι τέλους την υπόθεση του θανάτου του πατέρα του είναι ο Γιάννης Καλλιάνος, που προχώρησε σε μία σοκαριστική αποκάλυψη, μιλώντας στο MEGA και στο Live News την Παρασκευή (26.04.24).

«Κάποιοι θέλησαν από αμάθεια, να πεθάνει μέσα στο δωμάτιο. Μπήκε με εικόνα σήψης στο «Αττικόν», στην αγγειοχειρουργική κλινική. Τον έβαλαν σε ένα δωμάτιο με έναν άλλο ασθενή. Εκεί ακρωτηρίασαν το δάχτυλο στο πόδι του πατέρα μου, μέσα σε ένα απλό δωμάτιο, όχι στο χειρουργείο», είπε ο Γιάννης Καλλιάνος στο MEGA, ξεσπώντας. 

«Ο πατέρας μου χάθηκε άδικα», τόνισε εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένος και υπογράμμισε πως «θα κινηθεί νομικά». 

«Η μητέρα μου ένιωσε την ανάγκη να δώσει ένα χρηματικό ποσό στον θεράποντα γιατρό, σαν δώρο», είπε.

Αποκάλυψε δε πως έστειλε μήνυμα στον γιατρό και του ζήτησε να δώσει πίσω στη μητέρα του τα χρήματα, ύστερα από τον θάνατο του πατέρα του, με τον καθηγητή Αγγειοχειρουργικής να του απαντά: «ντροπή σου!». 

 

Σημειώνεται πως μιλώντας στον Alpha και στο T-live η μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου τόνισε για τον θεράποντα γιατρό, καθηγητή Αγγειοχειρουργικής, ότι «πήρε τον φάκελο με τα χρήματα για να καλυτερεύσει τη ζωή του άντρα μου και τελικά τον πέθανε».

«Χάσαμε δέκα μέρες που θα μπορούσε τώρα να ζει. Για τα καλά χέρια ήρθαμε εδώ. Τέτοια αλαζονεία, τέτοιο χάλι σε μάνα επιστημόνων δεν το έχω ξαναδεί», πρόσθεσε η ίδια.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις