Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μεγαλύτερη κι από της… Μέρκελ η πορεία στην Αθήνα

Μεγαλύτερη κι από της… Μέρκελ η πορεία στην Αθήνα

Ειρηνική και με μεγαλύτερη συμμετοχή από την πορεία κατά της Άνγκελα Μέρκελ ήταν η σημερινή, στο πλαίσιο της απεργίας που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Για άλλη μια φορά, οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα απέδειξαν ότι ήθελαν μόνο να φωνάξουν για το δίκιο τους. Να διαμαρτυρηθούν για τις άδικες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, για τα χρόνια δουλειάς που πήγαν στράφι.

Για άλλη μια φορά, όμως, μια χούφτα άνθρωποι κατάφεραν να χαλάσουν τα πάντα. Έβαλαν τις κουκούλες, έβγαλαν τις μολότοφ και τα επεισόδια “τελείωσαν” με το έτσι θέλω άλλη μια ειρηνική πορεία!

Πόλη φρούριο ξανά η Αθήνα, που από νωρίς το πρωί… θωρακίστηκε ενόψει των συλλαλητηρίων που θα γίνουν στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Προσέχουν για να... έχουν οι καταστηματάρχες της Αθήνας

Το ΠΑΜΕ, όπως συνηθίζει, συγκεντρώθηκε στην Ομόνοια κι από εκεί ξεκίνησε η πορεία προς τη Βουλή (περισσότερα εδώ). ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ συγκεντρώθηκαν στο Πεδίο του Άρεως κι εκεί βρέθηκε και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος αλλά και ο Αλέξης Τσίπρας, που άλλωστε το συνηθίζει.

“Η τρικομματική κοινοπραξία, η τρόικα εσωτερικού μας δουλεύει ψιλό γαζί” δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.



Πανευρωπαϊκή κινητοποίηση στις 14 Νοεμβρίου κατά της λιτότητας, πρωτοστατούντων των χωρών που «γονατίζουν» από τα Μνημόνια προανήγγειλε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ.

Η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο Πεδίο του Άρεως, στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας, ξεκίνησε στις 11:00.

«Οι ηγέτες των ευρωπαϊκών χωρών αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς. Οι λαοί της Ευρώπης στενάζουν, με πρώτο τον ελληνικό λαό. Αυτοί που ευθύνονται πλουτίζουν και πίνουν στην υγεία των κορόιδων», είπε ο Γιάννης Παναγόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξεκίνησε το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε