Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Μετά τη σκόνη έρχονται βροχές

Μετά τη σκόνη έρχονται βροχές

Με βροχή ξύπνησαν πόλεις όπως η Καλαμάτα και τα Γιάννενα, έρχονται καταιγίδες σε κάπιες περιοχές, ενώ πέφτει λίγο και το θερμόμετρο.

Το μεσημέρι μπορεί να βρέξει για λίγο στην Αθήνα, όμως η θερμοκρασία δεν θα πέσει και πολύ αφού και σήμερα το θερμόμετρο θα δείχνει κοντά στους 20 κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Στη Θεσσαλονίκη το θερμόμετρο δεν θα ξεπεράσει τους 15 καθώς ο ουρανός θα είναι όλη τη μέρα συννεφιασμένος με μεγάλη πιθανότητα να βρέξει το απόγευμα.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις, με τοπικές βροχές που το απόγευμα θα περιοριστούν στη Μακεδονία, όπου πιθανώς να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου. 

Στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις και με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Τις μεσημβρινές ώρες σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 τοπικά 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 17 βαθμούς Κελσίου. 
    
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις και με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες τις απογευματινές ώρες στα ορεινά της δυτικής Θεσσαλίας, της κεντρικής Στερεάς και της Πελοποννήσου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου. 

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις και βαθμιαία παροδικές βροχές. Πιθανότητα τις μεσημβρινές ώρες στα ορεινά της Κρήτης για πρόσκαιρες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου. 

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με  νεφώσεις και από το βράδυ στα νότια παροδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα βόρεια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου. 

Ο καιρός αύριο

Ο καιρός στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και την Κρήτη προβλέπεται με τοπικές βροχές με βελτίωση το απόγευμα. Στη δυτική Ελλάδα λίγες παροδικές βροχές το μεσημέρι στα ηπειρωτικά. 
Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές νεφώσεις με λίγες ασθενείς βροχές νωρίς το πρωί στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο και τις Κυκλάδες. 
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 5 με 6 και βαθμιαία τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα ανατολικά. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε