Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Μετωπική Μπεγλίτη με απόστρατους: “Κόψτε τον ομφάλιο λώρο με τη ΝΔ”!

EUROKINISSI

“Πυρ κατά βούληση”, εναντίον της ΑΝΕΑΕΔ, από τον ΥΕΘΑ Πάνο Μπεγλίτη. Από το βήμα της Βουλής, ο κ.Μπεγλίτης αναφέρθηκε στην επιστολή που έστειλαν, στον πρωθυπουργό, στον πρόεδρο του Αρείου Πάγου και στον ΥΕΘΑ.

Χαρακτήρισε επικίνδυνες τις εκκλήσεις προς τα εν ενεργεία στελέχη να είναι σε ετοιμότητα για την προστασία των θεσμών και των κυριαρχικών δικαιωμάτων που κινδυνεύουν από την κυβερνητική πολιτική.  

Ο κ.Μπεγλίτης “χρέωσε” στην ΑΝΕΑΕΔ σχέσεις με την αντιπολίτευση και ειδικά την αξιωματική και υπονόησε ότι καθοδηγείται. Γι΄ αυτό κι έκανε έκκληση στα κόμματα της αντιπολίτευσης και ειδικά στη ΝΔ να κόψουν τον ομφάλιο λώρο με τις Ενώσεις Αποστράτων. Απευθυνόμενος στη ΝΔ είπε ότι πρέπει να σταματήσει να θεωρεί τις ΕΔ προνομιακό της χώρο.

«Είναι ανάγκη εθνικής συναίνεσης και συνεννόησης καθώς το τελευταίο διάστημα παρατηρώ και διαπιστώνω ότι υπάρχει ανάμεσα στο σύνολο των ενώσεων των απόστρατων αξιωματικών μια κινητικότητα στο όνομα υπεράσπισης κάποιων συντεχνιακών διεκδικήσεων. Μια από αυτές τις ενώσεις αποστράτων αγκαλιάζεται από μια μερίδα κομμάτων. Πρέπει να κοπεί κάθετα ο ομφάλιος λώρος που συνδέει κόμματα της αντιπολίτευσης ιδιαίτερα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, με αποστράτους», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ Μπεγλίτης.

 



Αναλυτικά η είδηση για την κόντρα Μπεγλίτη – ΑΝΕΑΕΔ στο OnAlert.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε