Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Μυρίζει μπαρούτι στον Άγιο Παντελεήμονα! Εγκαίνια στα γραφεία της ΛΕΠΕΝ και… αστακός η περιοχή [pics]

Μυρίζει μπαρούτι στον Άγιο Παντελεήμονα! Εγκαίνια στα γραφεία της ΛΕΠΕΝ και… αστακός η περιοχή [pics]

Τα μέλη της εθνικιστικής οργάνωσης Λ.ΕΠ.ΕΝ. έχουν προγραμματίσει εγκαίνια για τα γραφεία τους στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, ωστόσο αντιφασιστικές οργανώσεις έχουν… διαφορετική άποψη και το θερμόμετρο στην περιοχή έχει ανέβει στα ύψη.

“Αστακός” η πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Όσο… κλισέ κι αν ακούγεται η συγκεκριμένη έκφραση αποτελεί μια πραγματικότητα, αφού ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή.

Τα γραφεία της Λαϊκής Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης, το αρκτικόλεξο της οποίας παραπέμπει ευθέως στο όνομα του Γάλλου ακροδεξιού Ζαν Μαρί Λεπέν, άνοιξαν πρόσφατα στον Άγιο Παντελεήμονα. Αφορμή για την σημερινή έκρυθμη κατάσταση είναι τα εγκαίνια των γραφείων.

Πολλά είναι τα μέλη αντιφασιστικών κινήσεων που έχουν σπεύσει στο σημείο για να εμποδίσουν την συγκεκριμένη κίνηση, ενώ στην πλατεία βρίσκονται και συλλογικότητες που πραγματοποιούν συγκέντρωση από το μεσημέρι της Κυριακής.

Όπως προαναφέραμε, ισχυρές είναι οι αστυνομικές δύναμεις, με διμοιρίες και κλούβες των ΜΑΤ να έχουν αποκλείσει τα γύρω στενά προς αποφυγή επεισοδίων.

Δείτε φωτογραφίες από την περιοχή

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε