Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Νέα δρομολόγια από την Olympic Air

Νέα δρομολόγια από την Olympic Air

Από την εταιρία ανακοινώθηκε ότι για όλα τα εκδοθέντα εισιτήρια από και προς τους προαναφερθέντες προορισμούς, προβλέπεται ολική επιστροφή χρημάτων.

Νέα δρομολόγια προσθέτει από τις 27 του μηνός η Olympic Air, στο πλαίσιο της απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου, για αναδιαμόρφωση του πτητικού της έργου, ενώ παράλληλα διακόπτονται κάποια δρομολόγια εξωτερικού.

Συγκεκριμένα, από τις 27-3-11 προστίθενται τα δρομολόγια: Αθήνα – Κέρκυρα, Αθήνα – Αλεξανδρούπολη, Αθήνα – Βελιγράδι, Θεσσαλονίκη – Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη – Χανιά, Θεσσαλονίκη – Μυτιλήνη και Θεσσαλονίκη – Ρόδος.

Από την ίδια ημερομηνία διακόπτονται τα δρομολόγια προς Βιέννη, Βρυξέλλες, Λονδίνο και η πτήση Θεσσαλονίκη – Λονδίνο καθώς και Αθήνα – Παρίσι από τις 2 Μαΐου 2011.

Από την εταιρία ανακοινώθηκε ότι για όλα τα εκδοθέντα εισιτήρια από και προς τους προαναφερθέντες προορισμούς, προβλέπεται ολική επιστροφή χρημάτων, ή Αλλαγή – Επανέκδοση, χωρίς επιπλέον χρέωση, σε οποιονδήποτε αερομεταφορέα ΙΑΤΑ, σε απευθείας πτήσεις, στην ίδια διαδρομή και μέρα με αυτές του αρχικού εισιτηρίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε