Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Νέα δρομολόγια από την Olympic Air

Νέα δρομολόγια από την Olympic Air
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 02.03.2011 | 20:34
Πρώτη δημοσίευση: 02.03.2011 | 20:34

Από την εταιρία ανακοινώθηκε ότι για όλα τα εκδοθέντα εισιτήρια από και προς τους προαναφερθέντες προορισμούς, προβλέπεται ολική επιστροφή χρημάτων.

Νέα δρομολόγια προσθέτει από τις 27 του μηνός η Olympic Air, στο πλαίσιο της απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου, για αναδιαμόρφωση του πτητικού της έργου, ενώ παράλληλα διακόπτονται κάποια δρομολόγια εξωτερικού.

Συγκεκριμένα, από τις 27-3-11 προστίθενται τα δρομολόγια: Αθήνα - Κέρκυρα, Αθήνα - Αλεξανδρούπολη, Αθήνα - Βελιγράδι, Θεσσαλονίκη - Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη - Χανιά, Θεσσαλονίκη - Μυτιλήνη και Θεσσαλονίκη - Ρόδος.

Από την ίδια ημερομηνία διακόπτονται τα δρομολόγια προς Βιέννη, Βρυξέλλες, Λονδίνο και η πτήση Θεσσαλονίκη - Λονδίνο καθώς και Αθήνα - Παρίσι από τις 2 Μαΐου 2011.

Από την εταιρία ανακοινώθηκε ότι για όλα τα εκδοθέντα εισιτήρια από και προς τους προαναφερθέντες προορισμούς, προβλέπεται ολική επιστροφή χρημάτων, ή Αλλαγή - Επανέκδοση, χωρίς επιπλέον χρέωση, σε οποιονδήποτε αερομεταφορέα ΙΑΤΑ, σε απευθείας πτήσεις, στην ίδια διαδρομή και μέρα με αυτές του αρχικού εισιτηρίου.   Διαδώστε αυτό το άρθρο