Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Νεφώσεις και βροχές όλο το Σαββατοκύριακο

Νεφώσεις και βροχές όλο το Σαββατοκύριακο

Νεφώσεις και βροχές τοπικά ισχυρές θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα και το Σαββατοκύριακο.

Ο καλός ανοιξιάτικος καιρός των δύο τελευταίων ημερών “φεύγει” και στη θέση του έρχονται βροχές και σκόνη.

Σήμερα ο καιρός στη δυτική Ελλάδα, το ανατολικό Αιγαίο και πρόσκαιρα στα βόρεια προβλέπεται με νεφώσεις, με τοπικές βροχές και χιονια στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. 

Το Σάββατο ο καιρός προβλέπεται με αραιές νεφώσεις οι οποίες στα δυτικά βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές. Το βράδυ οι βροχές θα ενταθούν και στα βορειοδυτικά θα εκδηλωθούν καταιγίδες ενώ χιονια θα πέσουν στα ορεινά. Τη νύχτα τα φαινόμενα αυτά θα επεκταθούν ανατολικότερα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα ανατολικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις, με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και χιονιά στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και τη νύχτα σε περιοχές της βορειοδυτικής Ελλάδας με χαμηλότερο υψόμετρο. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και από το μεσημέρι στα δυτικά κεντρικά και βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα βόρεια από το μεσημέρι. 

Μάλιστα από το απόγευμα της Κυριακής σε αρκετές περιοχές της χώρας αναμένεται να κάνει την εμφάνιση της και πάλι η σκόνη. 

Ολά όσα θέλετε να μάθετε για τον καιρό στη νέα σελίδα του Newsit

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε