Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

“Ντου” από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τους “Δεν Πληρώνω” στη ΔΕΗ

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Σκηνικό έντασης έστησαν τα μέλη του κινήματος “δεν πληρώνω” στη ΔΕΗ. Στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην Αριστείδου βρέθηκε και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, όπως και ο γνωστός ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας, ο οποίος είναι μέλος της Πλεύσης Ελευθερίας.

Στις ουρές της ταλαιπωρίας των πολιτών στη ΔΕΗ πήγαν τα μέλη του κινήματος “δεν πληρώνω”. Οι φουσκωμένοι λογαριασμοί και οι άδικες χρεώσεις που θα επιβαρύνουν τους καταναλωτές αναδρομικά μπήκαν στο στόχαστρο.

Όπως αναφέρουν τα μέλη του κινήματος καρκινοπαθείς και μακροχρόνια άνεργοι έχουν ζητήσει διακανονισμούς από τη ΔΕΗ για παλαιότερες οφειλές ωστόσο δεν έχουν γίνει δεκτές. Ανάμεσα σε εκείνους που βρέθηκαν δίπλα στα μέλη του κινήματος “Δεν Πληρώνω”, η πρώην πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής του κόμματος Πλεύση Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μάλιστα η ΔΕΗ έχει στείλει εξώδικα για άμεση εξόφληση. “Αυτό είναι απαράδεκτο. Είναι δυνατόν να μην δέχονται διακανονισμούς των ευπαθών κοινωνικών ομάδων που δεν μπορούν να πληρώσουν. Η αναλγησία της κυβέρνησης και της ΔΕΗ είναι φανερή”, είπε στο Newsit.gr το μέλος του κινήματος Λεωνίδας Παπαδόπουλος.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μίλησε με τη διευθύντρια της ΔΕΗ στο τηλέφωνο για να επιτραπεί στην ίδια και μέλη του κινήματος “Δεν Πληρώνω” να καταθέσουν έγγραφα-απάντηση στα εξώδικα που αποστέλλει η επιχείρηση.

“Εμείς ως Πλεύση Ελευθερίας έχουμε αποφασίσει να βρισκόμαστε δίπλα στους πολίτες, σε οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιαδήποτε δυσκολία προκύπτει από αυτή την, θα το πω ευγενικά, δυσλειτουργία του κράτους” είπε από την πλευρά του ο γνωστός ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας, μέλος της Πλεύσης Ελευθερίας.

Δείτε τι δήλωσαν ένας καρκινοπαθής και ένας μακροχρόνια άνεργος, οι οποίοι έχουν λάβει εξώδικα από τη ΔΕΗ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε